fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Betx铆 obri la seua tercera bossa de treball local i espera arribar als 100 inscrits

Betx铆 obri la seua tercera bossa de treball local i espera arribar als 100 inscrits

Els requisits s贸n estar empadronats al municipi i figurar com a demandants d’ocupaci贸.

L’Ajuntament de Betx铆 ha obert la tercera bossa de treball local en la qual espera que s’inscriguen m茅s de 100 ve茂ns i ve茂nes en situaci贸 d’atur. Es tracta de la iniciativa que sota el nom de “Foment de l’Ocupaci贸 Local”, preveu contractar per diversos mesos a totes les persones del poble que es troben a l’atur. La partida, que compta amb 36.000鈧 de pressupost per al 2016, s’ha consolidat ja com un referent de col路locaci贸 de treballadors en la localitat de la Plana Baixa.

L’alcalde de Betx铆, Alfred Remolar, ha destacat que les anteriors convocat貌ries de la borsa van suposar “un 猫xit”. La primera campanya va tenir 72 inscrits i la segona 78, cosa que va permetre que l’any passat 60 persones foren contractades a trav茅s d’aquesta bossa. “En aquesta tercera edici贸 esperem superar el centenar de sol路licituds”, ha manifestat Remolar. L’alcalde de Betx铆 ha explicat que les contractacions solen ser de mitja jornada i per un per铆ode de dos mesos i van accedint a les mateixes en grups de cinc. “脡s una iniciativa important per als ve茂ns que ja s’han quedat sense cap tipus d’ajuda”, ha subratllat.

L’alcalde de Betx铆 ha recordat que aquest projecte es va posar en marxa a trav茅s del Consell Econ貌mic Municipal, que 茅s una de les apostes de l’equip de govern, i en el qual participen tots els agents empresarials i pol铆tics del municipi. “Gr脿cies a la creaci贸 d’aquest Consell hem pogut impulsar nombroses iniciatives per augmentar l’ocupaci贸 a la localitat, com prioritzar la contractaci贸 d’empreses locals, o concedir ajudes a les empreses del municipi que estan travessant alguna dificultat econ貌mica.

Cal recordar que podran optar a la bossa de treball les persones empadronades a Betx铆 que acrediten estar en situaci贸 d’atur. El per铆ode d’inscripci贸 estar脿 obert durant les pr貌ximes tres setmanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.