fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Betxí obri la seua tercera bossa de treball local i espera arribar als 100 inscrits

Betxí obri la seua tercera bossa de treball local i espera arribar als 100 inscrits

Els requisits són estar empadronats al municipi i figurar com a demandants d’ocupació.

L’Ajuntament de Betxí ha obert la tercera bossa de treball local en la qual espera que s’inscriguen més de 100 veïns i veïnes en situació d’atur. Es tracta de la iniciativa que sota el nom de “Foment de l’Ocupació Local”, preveu contractar per diversos mesos a totes les persones del poble que es troben a l’atur. La partida, que compta amb 36.000€ de pressupost per al 2016, s’ha consolidat ja com un referent de col·locació de treballadors en la localitat de la Plana Baixa.

L’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha destacat que les anteriors convocatòries de la borsa van suposar “un èxit”. La primera campanya va tenir 72 inscrits i la segona 78, cosa que va permetre que l’any passat 60 persones foren contractades a través d’aquesta bossa. “En aquesta tercera edició esperem superar el centenar de sol·licituds”, ha manifestat Remolar. L’alcalde de Betxí ha explicat que les contractacions solen ser de mitja jornada i per un període de dos mesos i van accedint a les mateixes en grups de cinc. “És una iniciativa important per als veïns que ja s’han quedat sense cap tipus d’ajuda”, ha subratllat.

L’alcalde de Betxí ha recordat que aquest projecte es va posar en marxa a través del Consell Econòmic Municipal, que és una de les apostes de l’equip de govern, i en el qual participen tots els agents empresarials i polítics del municipi. “Gràcies a la creació d’aquest Consell hem pogut impulsar nombroses iniciatives per augmentar l’ocupació a la localitat, com prioritzar la contractació d’empreses locals, o concedir ajudes a les empreses del municipi que estan travessant alguna dificultat econòmica.

Cal recordar que podran optar a la bossa de treball les persones empadronades a Betxí que acrediten estar en situació d’atur. El període d’inscripció estarà obert durant les pròximes tres setmanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.