fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana i el Club N脿utic organitzen un baptisme de busseig adaptat per a Joves per Borriana

Borriana i el Club N脿utic organitzen un baptisme de  busseig adaptat per a Joves per Borriana

El programa Joves per Borriana de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Borriana tanca el seu calendari d’activitats d’este curs dem脿 dissabte, en el Club N脿utic Borriana, amb un baptisme de busseig adaptat.

La secci贸 de subaqu脿tiques del Club N脿utic ha programat una activitat espec铆fica per a este projecte d’oci destinat a persones amb diversitat funcional. Una activitat que, per cert, i segons afirmen els seus coordinadors “els fa molt铆ssima il路lusi贸 i estan molt emocionats”. Durant tot el mat铆 el Club N脿utic Borriana ha dissenyat una s猫rie d’activitats molt especials que conclouran amb el lliurament de diplomes i un esmorzar-dinar. En total seran 10 els homes i dones que se submergisquen amb edats compreses entre els 16 i els 59 anys.

Al llarg del curs el programa d’implicaci贸 i inclusi贸 social Joves per Borriana ha programat una infinitat d’activitats com a eixides culturals, la ruta de la tapa, la cursa de Sant Blai, les Creus de Maig, musical en el Teatre Pay谩, etc. Amb el baptisme de busseig s’acomiaden fins al pr貌xim mes de setembre.

I 茅s que Borriana continua endavant amb les seues pol铆tiques inclusives per a persones amb diversitat funcional, ja siga a trav茅s d’adequacions i obres per a augmentar l’accessibilitat en el conjunt de la ciutat, o programant activitats especialment pensades per a este col路lectiu. Si esta setmana es coneixia que la regidoria de Turisme invertir脿 25.000 euros m茅s en la millora d’accessibilitat de les platges gr脿cies a l’煤ltima campanya de Pressupostos Participatius de la ciutat, les persones amb diversitat funcional reben avui esta bona not铆cia en forma d’activitat especial dissenyada perqu猫 puguen gaudir de l’experi猫ncia de bussejar al costat de les platges de la ciutat. Aix铆, des de les regidories de Serveis Socials, Turisme i Esports implicades en este tipus d’activitats han manifestat que 芦es tracta de seguir treballant de forma transversal perqu猫 les persones amb diversitat funcional vegen complides les seues expectatives tant pel que fa a l’oci, com a cultural o esportiu, i aix铆 seguir avan莽ant cap a una Borriana no solament respectuosa amb la diversitat social sin贸 pro-activa i impulsora d’iniciatives per a tots els col路lectius

Leave a Reply

Your email address will not be published.