fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana entrega els certificats del Taller d’Ocupació ‘Riu Anna 3’ als 20 participants de la promoció 2021

Borriana entrega els certificats del Taller d’Ocupació ‘Riu Anna 3’ als 20 participants de la promoció 2021

El programa té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de l’alumnat amb un contracte remunerat mixt de formació i ocupació.

La Regidoria de Polítiques Actives d’Ocupació ha clausurat l’edició d’enguany del Taller d’Ocupació ‘Riu Anna 3’ en un acte en què s’han lliurat els certificats del curs a les 20 persones participants de la promoció de 2021.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha presidit l’acte, ha destacat que aquest programa mixt d’ocupació i formació ha permès a les 20 persones desocupades del municipi que han participat “formar-se i millorar la seua ocupabilitat durant un any i, alhora, oferir el seu treball a la ciutadania de Borriana mentre perceben un salari per l’activitat”.

En aquest sentit, ha subratllat la “satisfacció mútua” d’aquest doble vessant dels tallers, que alternen la formació amb la pràctica professional i realitzen obres o prestació de serveis d’utilitat pública o d’interès general al llarg dels 12 mesos de duració.
Enguany n’han sigut 20, els participants en aquests tallers, amb especialitats formatives de jardineria i d’administració, 10 en cadascuna de les modalitats, per a les quals, a més, s’han contractat a través del programa 6 persones que són les que conformen l’equip docent.

En la cloenda del taller de 2021, també ha participat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Serveis Socials i Dependència, Esther Meneu, així com tot el professorat i l’alumnat dels cursos.
Aquests tallers tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de persones parades majors de 25 anys i va adreçat a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

Amb una duració de dotze mesos, equivalents a un total de 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, el taller ha estat subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, amb

Leave a Reply

Your email address will not be published.