fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana rep el premi Banderes Ecoplayas 2016 per a la platja de l’Arenal

Borriana rep el premi Banderes Ecoplayas 2016 per a la platja de l’Arenal

脡s l’煤nic municipi de la prov铆ncia de Castell贸 a rebre aquest distintiu que lliura la Asociaci贸n T茅cnica para la Gesti贸n de Residuos, Aseo Urbano y Medio Ambiente.

La platja de l’Arenal de Borriana compta des d’aquesta mateixa setmana amb una distintiu m茅s que reconeix les qualitats tant ambientals, com sobretot en aquest cas, les millores en accessibilitat i serveis que presta al conjunt de banyistes i usuaris que cada estiu acudeixen a ella i la tenen com a referent dins de la variada oferta de platges del territori valenci脿. Es tracta del premi Bandera Ecoplayas que la Asociaci贸n T茅cnica para la Gesti贸n de Residuos, Aseo Urbano y Medio Ambiente lliura de forma anual des de fa onze anys i que destaca les caracter铆stiques especials 鈥渄’accessibilitat i serveis amb les quals compta la platja de l’Arenal鈥.

Una vegada reunit el jurat a la ciutat de Benidorm durant la passada setmana, la XI edici贸 dels premis Bandera Ecoplayas ha deixat a la platja de l’Arenal de Borriana com l’煤nica de la prov铆ncia de Castell贸 a rebre la distinci贸, i dins del conjunt del territori valenci脿, tan sols al costat de la platja del Perell贸.

Segons destaca la mateixa resoluci贸 dels premis, la platja de l’Arenal ha estat distingida amb la bandera Ecoplayas 鈥減er la seva gran accessibilitat, comptant amb zona accessible per a persones, amb passarel路les de fusta de doble ample, zona entarimada amb ombres, disponibilitat de cadires amf铆bies tamb茅 infantils i crosses especials鈥. Aix铆, tant el regidor de Medi Ambient de Borriana, Bruno Arnandis, com el de Turisme, Santiago Zor铆o han volgut destacar que 鈥渆l treball que anem fent per fer de la nostra platja un referent a tots els nivells, va obtenint els seus fruits, i estem molt contents de saber que tamb茅 a nivell mediambiental i d’accessibilitat seguim millorant la situaci贸鈥. El mateix Zor铆o ha manifestat que 鈥渄espr茅s de rebre el passat estiu una altra vegada la Bandera Blava a l’excel路l猫ncia de les nostres platges, que tamb茅 s’haja reconegut el treball que duem a terme a l’hora de fer tan accessible com siga possible nostra costa, 茅s la millor prova de la feina constant que es duu a terme des del consistori鈥.

Dins de les diferents categories en les quals es divideix el premi, l’associaci贸 ATEGRUS pertanyent a organitzaci贸 internacional ISWA, ha destacat a la platja de l’Arenal a la zona est del Mediterrani, al costat de les de les Marines-Bolaga en Vera, la del Port a Mazarr贸n, la del Perell贸 i la de Calabardina a 脕guilas, fent que en tota la prov铆ncia de Castell贸 siga l’煤nica premiada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.