fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco: “Dotarem a Castell贸 de m茅s bombers als quals equiparem d’infraestructures i mitjans per a garantir el millor servei als castellonencs”

Carrasco: “Dotarem a Castell贸 de m茅s bombers als quals equiparem d’infraestructures i mitjans per a garantir el millor servei als castellonencs”

脡s prioritari invertir en prevenci贸 i seguretat. Ens hem comprom茅s a ampliar la plantilla municipal, ja que des de 2005 no es creen noves places i des de 2011 no s’oferten places de promoci贸 interna. Necessiten un nou parc de bombers perqu猫 les instal路lacions han quedat obsoletes i estabilitzaci贸 dels interins”, assenyala la candidata del PP a l’Alcaldia de Castell贸, Bego帽a Carrasco.

En la vespra de la festivitat de Sant Joan de D茅u, patr贸 dels bombers, la candidata del Partit Popular a l’Alcaldia de Castell贸, Bego帽a Carrasco, s’ha pres el primer caf猫 del mat铆 amb bombers de la capital interessant-se per les seves necessitats, aquest col路lectiu demana millores en el servei municipal. La trobada matutina forma part de l’acci贸 鈥楥astell贸 desperta鈥 que est脿 duent a terme el Partit Popular per a prendre el pols als diferents sectors, avui de l’脿mbit de la seguretat. Una iniciativa que s’engloba en la campanya 鈥楥astell贸, com tu la sents鈥 que t茅 per meta construir, entre tots, el Castell贸 de totes les persones.

鈥淓ns hem comprom猫s a ampliar la plantilla municipal, ja que des de 2005 no es creen noves places i des de 2011 no es s’ofereixen places de promoci贸 interna. Necessiten un nou parc de bombers perqu猫 les instal路lacions han quedat obsoletes i estabilitzaci贸 dels interins. 脡s a dir, m茅s personal, m茅s mitjans i millors instal路lacions s贸n necess脿ries per a reduir el temps de resposta davant les emerg猫ncies que es declarin en el Grau o en qualsevol altre districte de la ciutat鈥, explica Carrasco.
I afegeix: 鈥溍塻 prioritari per a nosaltres cobrir les places de bombers vacants en la capital. Tamb茅 ens comprometem a consolidar l’estructura de comandaments per a reduir la interinitat en el cos鈥.
Per a Carrasco 茅s prioritari invertir en prevenci贸 i seguretat, 鈥渆ns prenem molt de deb貌 l’脿rea de seguretat, 茅s priorit脿ria perqu猫 ho 茅s per als castellonencs鈥, insisteix.
En mat猫ria de prevenci贸, 茅s un comprom铆s ferm de la candidata comptar amb el cos municipal de bombers per a la instal路laci贸 de detectors de fum gratu茂ts en les llars de les persones majors. 鈥淪’estima que al voltant de 8.000 persones majors viuen soles a la nostra ciutat i aquests dispositius els serien de gran ajuda per a continuar fomentant la seva autonomia en condicions de seguretat, com estan fent altres Ajuntaments. Entre el mes de febrer i aquest mes de mar莽 hem hagut de lamentar fins a tres incendis en habitatges de persones majors que s’han cobrat la vida de dues d’elles i una tercera ferida de gravetat鈥, explica.

A Castell贸, 鈥渇alten policies i falten bombers, no s’estan atenent les reivindicacions de l’脿rea de seguretat, i per aix貌 surten a protestar a la Pla莽a Major per a reclamar m茅s inversi贸 en seguretat鈥, insisteix.

鈥淨uan es tracta de la seguretat ciutadana, tota prevenci贸 茅s poca. L’Ajuntament, com a administraci贸 m茅s pr貌xima, ha de contribuir en la mesura de les seves possibilitats per a tenir ben coberta l’脿rea de seguretat i aix铆 ho farem”, anuncia Carrasco.
鈥楥astell贸 desperta鈥
Durant els pr貌xims mesos i fins a la cita electoral del 28 de maig, Bego帽a Carrasco compartir脿 rutines de treballadors en diferents sectors per a con猫ixer els seus problemes i tractar de posar-los soluci贸. 鈥淣o volem deixar a ning煤 fora del projecte de ciutat que estem construint entre tots i per a tots鈥, insisteix.
Tots aquells ve茂ns que vulguin sumar-se a aquesta campanya 鈥楥astell贸 desperta鈥 poden fer-nos arribar la seva petici贸 b茅 directament en la nostra oficina d’Atenci贸 Ciutadana, situada al carrer Governador, n煤mero 2 o a trav茅s del WhatsApp, enviant un missatge al n煤mero de tel猫fon 601 65 21 02.

Leave a Reply

Your email address will not be published.