fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 estabilitza la plantilla de la Policia Local

Castell贸 estabilitza la plantilla de la Policia Local

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, destaca l’aposta del Govern municipal per reduir la taxa d’interinitat.

Castell贸 ha presentat els 10 agents de Policia Local i dos oficials que han superat el proc茅s de selecci贸 convocat amb l’objectiu d’estabilitzar la plantilla. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha destacat que amb aquesta provisi贸 de places mitjan莽ant concurs es pret茅n “reduir la taxa d’interinitat de la plantilla de la Policia Local de Castell贸 i amb a莽貌 seguir millorant la qualitat del servei que es presta a la ciutadania”.

Tant els agents com els dos oficials han iniciat la formaci贸 obligat貌ria pr猫via abans de la seua incorporaci贸 al seu lloc en la Policia Local de Castell贸, una formaci贸 que s’est脿 desenvolupant en l’Institut Valenci脿 de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies (IVASPE).

La convocat貌ria d’aquestes places contribueix a reduir la taxa d’interinitat de la plantilla de la Policia Local, “una aposta de l’脿rea de Seguretat Ciutadana per a contribuir a estabilitzar la plantilla, equiparar la situaci贸 a la de qualsevol altre ajuntament i possibilitar que els agents exercisquen les seues funcions amb totals garanties”, segons ha subratllat l’edil Antonio Lorenzo.

Cal destacar que els agents interins no poden portar armes en el desenvolupament de les seues funcions, d’ac铆 l’aposta del Govern municipal per “convocar processos selectius que contribu茂squen a reduir aqueixa situaci贸, tant per millorar la qualitat del servei p煤blic com per garantir la seguretat dels propis agents”.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana ha explicat que entre les primeres mesures aplicades per a garantir un servei 貌ptim va ser la de reorganitzar la plantilla de la Policia Local de manera que “aconseguim que totes les patrulles compten amb un agent armat, de manera que puguen respondre davant qualsevol emerg猫ncia”.

Lorenzo ha destacat que la voluntat de “convocar tots els processos selectius que ens permeta la normativa estatal per a reduir el nombre d’interins en la plantilla d’empleats p煤blics municipals, tant en la Policia Local com en la resta de departaments municipals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.