fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 impulsa una campanya de reciclatge de vidre durant les festes de Sant Pere

Castell贸 impulsa una campanya de reciclatge de vidre durant les festes de Sant Pere

El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Sim贸, explica que es van a instal路lar m茅s de 100 contenidors addicionals de recollida selectiva.

La Regidoria d’Ordenaci贸 del Territori i l’Alcaldia del Grau, dirigides pel regidor Rafa Sim贸, impulsar脿 durant les festes de Sant Pere una campanya per a promoure el reciclat de vidre. “Amb l’objectiu d’incrementar el vidre arreplegat durant les festes, es van a repartir de manera gratu茂ta contenidors a bars, restaurants, penyes i colles perqu猫 puguen dipositar els seus residus de vidre i, posteriorment, portar-los als contenidors espec铆fics de recollida on l’empresa UTE Sanejament Urb脿 Castell贸 FCC-Fobesa s’encarregar脿 de la seua retirada”, ha explicat Sim贸.

El tinent d’Alcaldia del Grau ha afegit que es van a repartir 112 contenidors addicionals per a facilitar la recollida selectiva de vidre durant els nou dies de festes. Aix铆, es repartiran 60 contenidors de 120 litres per a facilitar la recollida de les penyes i colles i s’instal路laran altres 10 contenidors de grans productors en les proximitats de les penyes i colles.

A m茅s, el divendres de les paelles tamb茅 es refor莽ar脿 la pres猫ncia de contenidors en el Passeig Bonavista. Aqueix dia s’instal路laran 6 contenidors de grans productors en el mateix Passeig Bonavista i altres 30 es col路locaran per a les taules, bars i restaurants. Tamb茅 se situaran 3 contenidors de grans productors en els quiosquets de la platja i altres 3 contenidors de 120 litres per a completar la dotaci贸 de quiosquets. Aquest servei es completar脿 amb m茅s personal, ja que la UTE encarregada de la recollida de residus comptar脿 amb 3 persones m茅s per a ajudar en les recollides i buidatges.

Els establiments hostalers, les penyes i colles que col路laboren en la campanya, rebran uns adhesius, amb l’objectiu de destacar el seu comprom铆s amb el reciclat. Aquests adhesius inclouen el lema de la campanya, Separar *ens uneix. Recicla per Castell贸, i el hashtag d’aquesta acci贸 concreta: #ReciclaPerSantPere.

Aquest hashtag permetr脿 que els establiments, penyes i colles que s’adherisquen a la campanya puguen compartir fotografies en les xarxes socials Facebook i Twitter en la qual mostren el seu comprom铆s amb el reciclatge, dipositant el seu vidre en els contenidors habilitats per a tal efecte. Les imatges que tinguen la suficient qualitat s’utilitzaran en posteriors accions promocionals per a conscienciar sobre el reciclat en origen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.