fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 instal路la nous panells intel路ligents en 38 parades de bus per a millorar la informaci贸 als viatgers en temps real

Castell贸 instal路la nous panells intel路ligents en 38 parades de bus per a millorar la informaci贸 als viatgers en temps real

El nou sistema que estar脿 operatiu a l’octubre tamb茅 ofereix una soluci贸 integrada de gesti贸 de mobilitat de passatgers.

L’Ajuntament de Castell贸 est脿 instal路lant un nou sistema intel路ligent de transport de viatgers que millorar脿 tant la informaci贸 a temps real que poden consultar els usuaris dels autobusos urbans en les parades com la gesti贸 interna de les flotes de vehicles. Actualment, s’estan col路locant els nous pals d’informaci贸 i s’estan realitzant les proves pertinents amb l’objectiu que el nou sistema estiga operatiu el mes d’octubre.

“Implementem l’煤ltima tecnologia en el servei de transport p煤blic de viatgers per a modernitzar el sistema d’informaci贸 i que els usuaris dels autobusos puguen saber a temps real l’estimaci贸 dels passos dels vehicles per la parada en la qual estan”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “El canvi de sistema ens permetr脿 tamb茅 disposar d’una an脿lisi m茅s real del funcionament del servei de transport de viatgers, amb informaci贸 fiable de tota l’operativa, des dels horaris als recorreguts o les incid猫ncies”, ha detallat l’edil de Mobilitat Sostenible.

El nou programa, que inclou el Sistema d’Ajuda a l’Explotaci贸 del Transport P煤blic i el Sistema d’Informaci贸 a l’Usuari, ofereix una soluci贸 global i integrada de gesti贸 de mobilitat de passatgers. Substituir脿 al sistema que ha estat operatiu en l’煤ltima d猫cada i permetr脿 gestionar d’una forma completa i 貌ptima el transport de viatgers, donant informaci贸 m茅s detallada als passatgers, que disposaran d’una estimaci贸 en temps real del pas d’autobusos per les parades en les quals s’implante el panell.

La tecnologia que permetr脿 millorar la gesti贸 de la mobilitat de passatgers s’instal路lar脿 en els 35 autobusos que formen part del servei de transport p煤blic urb脿 de passatgers de Castell贸 (Tucs) i en 38 parades de la ciutat; en 28 d’elles mitjan莽ant la renovaci贸 dels panells existents i en altres 10 que no compten actualment amb panells informatius, amb equips nous.

Leave a Reply

Your email address will not be published.