fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 intensifica la neteja i les desinfeccions en la via p煤blica

Castell贸 intensifica la neteja i les desinfeccions en la via p煤blica

Mig centenar d’efectius i una flota de 28 vehicles i m脿quines amb diferents funcions treballen en les vies p煤bliques de la capital.

L’Ajuntament de Castell贸 ha refor莽at la neteja vi脿ria durant els darrers mesos degut a la crisi provocada per la Covid-19, uns treballs que s’intensifiquen amb l’agreujament de la situaci贸 sanit脿ria. Aix铆 mateix, amb el tancament perimetral durant el cap de setmana de la ciutat decretat per la Conselleria de Sanitat degut a la pujada de casos positius, Castell贸 mantindr脿 aquestes tasques en horari de mat铆 i de vesprada i garantir脿 les neteges tamb茅 en diumenges i festius.

“Hem posat al servei de la ciutadania tots els recursos que tenim a l’abast i hem refor莽at les accions de desinfecci贸 dels espais urbans”, ha confirmat l’edil de responsable de Neteja, Ignasi Garcia, qui apunta que “no obstant aix貌 no hem de baixar la gu脿rdia perqu猫 les mesures m茅s efectives s贸n la higiene de mans, mantenir les dist脿ncies i evitar els contactes que no siguin imprescindible”. El regidor ha reconegut el treball del personal de neteja i ha recordat que “elles i ells porten al peu del can贸 des del comen莽ament d’aquesta pand猫mia i es mereixen totes la nostra admiraci贸 i agra茂ments”.

I 茅s que mig centenar d’efectius treballen en aquestes tasques a la ciutat de Castell贸. El consistori compta amb equips de treball formats per operaris (13), peons (27) i conductors de vehicles especialitzats en funci贸 de les diferents tasques a realitzar (9). Quant a la maquin脿ria, l’Ajuntament disposa d’hidronetejadores a pressi贸 (5), Piaggio per a aigualeig (8), vehicles per a aigualeig mixt (4), vehicles per a la neteja de contenidors (4), vehicles per a neteja auxiliar (8) i un nebulitzador.

Les tasques es distribueixen de dilluns a dissabte en horari de mat铆 i de vesprada, i s’estenen a diumenges i els dies festius. Els aigualejos es realitzen de dilluns a dissabte a la nit, encara que tamb茅 es duen a terme en horari de mat铆. El nebulitzador passa de dilluns a dissabte en horari nocturn i la neteja manual es realitza en horari matut铆. Aquestes tasques van dirigides a la neteja i la higienitzaci贸 de les zones m茅s concorregudes com poden ser els supermercats, els entorns escolars o zones pr貌ximes als centres sanitaris i farm脿cies. A m茅s, segons l’informe de l’脿rea municipal de Neteja, tamb茅 es tracta de netejar el mobiliari urb脿.

Leave a Reply

Your email address will not be published.