fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 refor莽a el seu model urb脿 sostenible i instal路lar脿 5 punts de rec脿rrega per a vehicles el猫ctrics

Castell贸 refor莽a el seu model urb脿 sostenible i instal路lar脿 5 punts de rec脿rrega per a vehicles el猫ctrics

Els ‘assortidors’ estaran en Riu de la Plata, travessia Benifazar, carrer Gaibiel, tin猫ncia d’Alcaldia del Grau i avinguda Chatellerault

Amparo Marco afirma que el projecte cofinan莽at per Europa acosta a la ciutat cap a un futur “energ猫ticament eficient”

Castell贸 refor莽a el seu model urb脿 sostenible i instal路lar脿 gr脿cies al cofinan莽ament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l’Ajuntament de la ciutat cinc punts de rec脿rrega per a vehicles el猫ctrics. L煤ltima Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient de contractaci贸 del projecte, amb el qual s’obri el proc茅s d’adjudicaci贸 de la ubicaci贸 d’aquests assortidors el猫ctrics, amb un pressupost de 124.267,29 euros i un termini d’execuci贸 de dos mesos.

Els punts de rec脿rrega s’empla莽aran al carrer Riu de la Plata, enfront de l’estaci贸 de tren; en la travessia Benifazar (zona de l’Hospital General); carrer Gaibiel; tin猫ncia d’Alcaldia del Grau i en l’avinguda Chatellerault, a l’altura del Palau de la Festa.

“Aquesta actuaci贸 forma part d’una operaci贸 de m茅s de 2,4 milions d’euros inclosa en l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrat (EDUSI) i que t茅 com a objectiu la millora de l’efici猫ncia energ猫tica a la ciutat, avan莽ant aix铆 cap a un futur energ猫ticament eficient”, ha destacat l’alcaldessa, Amparo Marco.

Al costat dels punts de rec脿rrega als quals s’ha donat llum verda aquesta setmana, s’ha renovat ja gr脿cies al finan莽ament d’Europa la flota municipal de vehicles 鈥揳mb 19 nous turismes, furgonetes i ciclomotors 100% el猫ctrics i de baixes emissions que evitaran 25 tones de CO鈧 a l’any- i s’han substitu茂t amb tecnologia LED 1.400 punts de l’enllumenat p煤blic de Castell贸, que reduiran en 66.000 euros a l’any la factura el猫ctrica municipal.

La macro operaci贸 d’efici猫ncia energ猫tica preveu tamb茅 la millora integral de la instal路laci贸 energ猫tica en edificis municipals i la seua rehabilitaci贸 amb les tecnologies m茅s innovadores.

脡s una de les dotze operacions que perfilen l’EDUSI Castell贸, que injectar脿 en la capital de la Plana fins a l’any 2022 un total de 20,2 milions d’euros cofinan莽ats per FEDER per a materialitzar projectes d’impacte social, ambiental i innovador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.