fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 remunicipalitza el Centre Urban per a millorar l’efic脿cia i els serveis al ciutad脿

Castell贸 remunicipalitza el Centre Urban per a millorar l’efic脿cia i els serveis al ciutad脿

El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, destaca que es potenciar脿 l’activitat de les instal路lacions.

L’Ajuntament de Castell贸 ha assumit la gesti贸 del Centre Urban amb l’objectiu de potenciar este edifici multifuncional situat en la zona Oest de la ciutat, unes instal路lacions que sempre han estat en mans privades encara que van ser constru茂des amb diners p煤blics. Nom茅s el CEAM, la consergeria i la neteja estar脿 delegat en una empresa privada, de moment fins a setembre de 2019.

Aix铆 ho ha explicat el regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, per a qui la remunicipalitzaci贸 del citat edifici “t茅 a veure amb gestionar el que siga col路lectiu entre tots i totes per a millorar l’efic脿cia i la transpar猫ncia dels serveis municipals en general, i en este cas del Centre Urban en particular, aplicant criteris de sostenibilitat, racionalitzant les tasques i optimitzant els recursos”.

L贸pez ha indicat que els canvis que s’han introdu茂t en el Urban “estan encaminats a donar-li una gran espenta al centre, potenciant-ho entre la ciutadania i posant-ho al servei de tota la societat, perqu猫 茅s un edifici amb moltes possibilitats que pot ser m茅s que un centre per a majors i ve茂ns de la zona”.

En l’actualitat, les instal路lacions disposen de biblioteca, sal贸 d’actes, locals per a associacions ve茂nals i culturals, i altres prestacions com el consultori de la zona, CEAM, aules d’inform脿tica, perruqueria, sal贸 de jocs i cafeteria “L’oferta de serveis 茅s 脿mplia per貌 des de l’equip de Govern municipal entenem que es pot millorar i reorganitzar per a posar-la a la disposici贸 de tots els castellonencs, siguen majors, joves o col路lectiu familiar amb xiquets”, ha manifestat l’edil.

Finalment, citar que l’empresa que s’encarregar脿 dels serveis que encara estan delegats en mans privades tindr脿 l’obligaci贸 per contracte de destinar el 0,7% de la quantia d’este, uns 5.000 euros aproximadament, a finan莽ar un projecte d’intervenci贸 sociocomunit脿ria dirigit a les persones majors de la zona Oest, aix铆 com el comprom铆s de dotar-ho de contingut social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.