fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 repavimenta 2,2 quil貌metres de la Fileta i millora la seguretat en el cam铆 i la s茅quia

Castell贸 repavimenta 2,2 quil貌metres de la Fileta i millora la seguretat en el cam铆 i la s茅quia

L’alcaldessa destaca la inversi贸 financerament sostenible que at茅n una demanda dels ve茂ns de la zona i usuaris del vial.

L’Ajuntament de Castell贸 ja ha acabat les obres de millora del Cam铆 la Fileta, on s’han dut a terme en els 煤ltims mesos treballs de repavimentaci贸 del cam铆 i de reparaci贸 dels trams de mur esfondrat. A m茅s, s’ha instal路lat una barrera de seguretat al llarg de la s茅quia i s’ha realitzat un cobriment parcial de la s茅quia per al posicionament de contenidors i la instal路laci贸 de pantalles per a integrar els contenidors en l’entorn paisatg铆stic.

“La remodelaci贸 del Cam铆 la Fileta millora les condicions d’aquest vial de la Marjaleria i posa en valor la s茅quia la Fileta al costat de la qual discorre, al mateix temps que millora la seua seguretat amb la reparaci贸 dels trams de mur esfondrat i la col路locaci贸 d’una barrera”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Feia temps que els ve茂ns de la zona i els usuaris del cam铆 demandaven aquesta actuaci贸 que ara ja 茅s una realitat, despr茅s d’una inversi贸 de m茅s de 360.000 euros i la millora d’un tram de 2,2 quil貌metres del cam铆”, ha detallat Marco durant la recepci贸 de les obres, en la qual ha estat acompanyada del regidor d’Obres i Projectes Urbans, Jos茅 Luis L贸pez, i t猫cnics municipals responsables d’aquesta intervenci贸.

Per part seua, L贸pez ha destacat que la intervenci贸 realitzada des de l’Ajuntament de Castell贸 en el cam铆 d贸na soluci贸 al deteriorat estat en el qual es trobava la Fileta, a causa de la baixa qualitat de la subbase d’aquest, presentant grans deformacions en la capa de rodadura. Aix铆 mateix, ha indicat existia risc de caiguda en la s茅quia situada en el marge del cam铆, que, a m茅s, presentava dos xicotets trams en els quals el mur que constitueix el caixer de la s茅quia havia col路lapsat.

La repavimentaci贸 del Cam铆 la Fileta, en el tram compr茅s entre la Donaci贸 i el cam铆 vell del Serradal, afecta a un tram de 2,2 quil貌metres, i 茅s una de les obres a c脿rrec de les Inversions Financerament Sostenibles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.