fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 subvenciona el bitllet a acompanyants de persones amb mobilitat redu茂da

Castell贸 subvenciona el bitllet a acompanyants de persones amb mobilitat redu茂da

El regidor de Mobilitat, Rafa Sim贸, subratlla que aquesta iniciativa “permet atendre una demanda ve茂nal m茅s”.

Per primera vegada, els acompanyants de persones amb mobilitat redu茂da no pagaran bitllet de transport p煤blic. L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s de la Regidoria de Mobilitat dirigida per Rafa Sim贸, ha aconseguit que els acompanyants de persones amb mobilitat redu茂da benefici脿ries del bo or puguen viatjar en transport p煤blic, dins del terme municipal, sense pagar el bitllet que fins ara havien d’abonar.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha destacat aquesta iniciativa “com un exemple m茅s del comprom铆s del Govern Municipal amb les pol铆tiques que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones”. El regidor de Mobilitat tamb茅 ha volgut subratllar que “amb aquesta mesura atenem una reivindicaci贸 m茅s de col路lectius i ciutadans que havien vingut reclamant a l’Ajuntament sense 猫xit, com tamb茅 hem fet amb altres peticions com la d’establir una tarifa 煤nica per a tot el transport p煤blic dins del terme municipal”.

Per a acollir-se a aquesta mesura, el ciutad脿 o ciutadana sol路licitant ha de presentar un dictamen relatiu a la seua discapacitat i mobilitat em猫s pels centres de diagn貌stic i orientaci贸 depenents de les direccions territorials de Benestar Social en el qual s’especifique la necessitat de concurs de tercera persona.

Per a aquelles persones que encara no tenen targeta de transport, han de dirigir-se a qualsevol tinen莽a d’alcaldia i justificar la necessitat d’acompanyant. Una vegada que es facen la targeta vindr脿 preparada per a la doble cancel路laci贸. Els ciutadans i ciutadanes que ja disposen de targeta de transport, tan sol han de deixar-la en la tinen莽a d’Alcaldia corresponent perqu猫 des del departament de Mobilitat l’actualitzen amb la doble cancel路laci贸. El tr脿mit tan solament tarda dos o tres dies.

Una vegada obtinguda o actualitzada la targeta de transport, ja estar脿 adaptada per a fer dues cancel路lacions sense cost. Aquesta mesura ser脿 aplicable en tots els trajectes dels autobusos urbans, en els interurbans en les parades dins del terme municipal de Castell贸 i en el TRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.