fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Consulta el programa de festes de la Miseric貌rdia a Borriana

Consulta el programa de festes de la Miseric貌rdia a Borriana

La programaci贸 de les festes patronals es pot consultar en la p脿gina web i adquirir pr貌ximament en format f铆sic.

Borriana tornar脿 a celebrar, amb plenitud, les seues festes patronals en honor a la verge de la Miseric貌rdia, despr茅s de dos anys de celebracions condicionades per la incertesa de la situaci贸 sanit脿ria. El consistori ha publicat la programaci贸 per a aquest 2022 en format digital en la p脿gina web i els *burrianenses ho podran adquirir pr貌ximament en format f铆sic.

El programa consta d’11 dies plens d’espectacles musicals, activitats populars, culturals i una gran oferta taurina, entre altres. A m茅s del retorn dels tradicionals actes de celebraci贸 en honor de la Patrona amb els actes religiosos del dia 8, la missa en el seu honor en la bas铆lica d’El Salvador, i la process贸. Tampoc faltar脿 la Festa de les Paelles, la Batalla de Flors, la Fonda de les Festes, els concerts en directe, els festivals Borriana Sona i Seu-Et, les sessions de DJs, els tastos gastron貌mics, la desfilada de fanalets, i activitats esportives i per a les persones majors, i moltes m茅s que completaran l’oferta dels festejos.

En aquest sentit, la regidora de festa, Llu茂sa Monferrer, ha destacat: 鈥淧er fi podem tornar als carrers per a celebrar les nostres festes de la Verge de la Miseric貌rdia鈥. 鈥淒espr茅s de dos anys d’incertesa a causa de la pand猫mia, hem de tornar a festejar, com tots els anys i com sempre hem volgut, nostres esperades festes patronals amb una marcada aposta pels grups i disyoqueis locals.鈥, ha afegit.

Programaci贸

L’Ajuntament ha organitzat dos concerts gratu茂ts amb La F煤miga, grup de m煤sica valenci脿 l’estil de la qual mescla influ猫ncies de la m煤sica banda i de l’alternativa, i Efecte Corredor, grup canari que combina sons diferents com el rock, pop, funk i la m煤sica llatina, els dies diumenge 4 i dimecres 7 de setembre respectivament a les 23h en la pla莽a Iturbi, reconvertida en el recinte de concerts durant les festes.

A m茅s, el Festival Borriana Sona 2022 congregar脿 en la seua segona edici贸 una 脿mplia representaci贸 del panorama musical borrianenc, amb fins a 17 grups i solistes musicals locals, que realitzaran concerts gratu茂ts durant 4 dies.

D’altra banda, el festival d’arts esc猫niques Seu-te repetir脿 per tercer any consecutiu en el municipi, tornant a omplir els carrers de teatre i dansa amb obres de companyies locals i de la Comunitat Valenciana. Els espectacles, gratu茂ts es desenvoluparan el dilluns 5, dimarts 6 i dimecres 7 de setembre amb dos espectacles cada dia.

Els festejos taurins disposaran de set dies de bous, entre el 3 i el 10 de setembre, concretament 18 bous de famoses ramaderies com Osborne, *Miura, Font Ymbro o Lagunajanda, sis d’ells aportats per l’Ajuntament i la resta pels col路lectius taurins el Bou, l麓Alternativa, Penya de Penyes, J贸vens del Bou, els Braus, els Bourrianeres, El bou 茅s aix貌 de menys, Va de Bous, Setine o el Ter莽.

Llu茂sa Monferrer ha volgut agrair la cooperaci贸 a les entitats taurines de Borriana en l’organitzaci贸 per a celebrar les festes en honor a la patrona de la ciutat, i ha destacat que 鈥済r脿cies a l’esfor莽 i la col路laboraci贸 conjunta entre penyes i Ajuntament enguany es pot comptar amb 7 dies de festejos taurins i amb prop de 20 bous, despr茅s de dos anys en qu猫 no va poder celebrar-se el tradicional Bou per la vila鈥.

A m茅s, tamb茅 s’organitzaran espectacles de vaquetes, vaquetes enfundades, tancaments de bous i de bous embolats, en els quals participaran 6 ramaderies d’animals aut貌ctons que amenitzaran cada dia de la setmana taurina d’enguany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.