fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Desallotjament preventiu al campus universitari de Burjassot davant la presència de fum

Desallotjament preventiu al campus universitari de Burjassot davant la presència de fum

Emergències 112 informa sobre un possible incendi en l’edifici d’investigació.

El campus universitari de Burjassot, de la Universitat de València, ha estat escenari d’un important desallotjament preventiu a causa de la presència de fum en l’edifici d’investigació. Segons Emergències 112 de la Comunitat Valenciana, quatre dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València s’han desplaçat al lloc per un possible incendi en la zona.

El desallotjament s’ha realitzat amb unes 50 persones en l’edifici i s’ha produït després d’un principi d’incendi originat en el laboratori de Química. Segons les fonts, s’ha sobreescalfat un ventilador del sistema d’aire acondicionat, generant fum i fent saltar l’alarma antiincendis, però en cap moment hi ha hagut foc. La institució ha aplicat el seu pla d’autoprotecció davant emergències d’aquest tipus.

Al voltant de les 13.30 hores, s’han retirat els efectius i s’ha restablert la circulació normal al campus després de l’alerta rebuda sobre les 12.30 hores. Gràcies a l’actuació ràpida i eficaç de les autoritats, s’ha evitat qualsevol tipus de perill per als estudiants i treballadors del campus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.