fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Diputaci贸 gestiona ja 984 tributs i taxes dels ajuntaments despr茅s de sol路licitar ajuda Vinar貌s per a gestionar la seua recaptaci贸

Diputaci贸 gestiona ja 984 tributs i taxes dels ajuntaments despr茅s de sol路licitar ajuda Vinar貌s per a gestionar la seua recaptaci贸

L’alcalde ha demanat al Govern Provincial, que li ha avan莽at ja 7,2 milions de liquiditat, que li tramite encara m茅s serveis.

La qualitat de l’ajuda que presta la Diputaci贸 de Castell贸 als ajuntaments perqu猫 estos puguen garantir els millors serveis als seus ve茂ns ha provocat que els alcaldes sol路liciten cada vegada que se’ls gestionen cada m茅s serveis que s贸n de compet猫ncia municipal. Tant 茅s aix铆 que, entre molts altres serveis, ja s贸n 984 els tributs, taxes i multes que li han encarregat que recapte despr茅s de la sol路licitud que li ha fet l’Ajuntament de Vinar貌s per a ampliar el treball d’ajuda als seus ve茂ns.

L’alcalde de Vinar貌s ha demanat ajuda al Govern Provincial a l’hora de fer front al cobrament d’alguns tributs, essencial per a disposar de pressupost suficient per a atendre les necessitats dels seus ve茂ns. Aix铆, des de les 煤ltimes reunions t猫cniques celebrades entre l’ajuntament de la localitat del Baix Maestrat i el Servei Provincial de Recaptaci贸 i Gesti贸 Tribut脿ria, 貌rgan de la Diputaci贸 que gestiona la recaptaci贸 dels tributs locals, s’est脿 treballant a integrar l’aplicaci贸 provincial amb el programa inform脿tic de Vinar貌s per a agilitar el control des de l’Ajuntament del cobrament dels impostos municipals de l’IBI, IAE i vehicles, a m茅s de la taxa de brossa.

A m茅s en l’煤ltima reuni贸 celebrada en Vinar貌s, en la qual van estar presents l’alcalde del municipi, Enric Pla, i el diputat provincial de Recaptaci贸, Salvador Aguilella, es va acordar el mecanisme perqu猫 l’administraci贸 provincial puga gestionar en via executiva les multes de tr脿nsit que imposa l’ajuntament.

“Quan alguns advoquen la desaparici贸 de les diputacions ho fan des del desconeixement. I si no que li’l pregunten als ajuntaments, perqu猫 on alguns no veuen la utilitat, jo veig com un total de 134 municipis i altres 18 entitats locals ens han confiat a nosaltres la seua gesti贸 total o parcialment, la qual cosa els permet disposar dels majors recursos possibles per a atendre els serveis que els sol路liciten els ve茂ns de tota la prov铆ncia”, ha explicat Salvador Aguilella.

El diputat de Recaptaci贸 assenyala que “a莽貌 significa que han encomanat a la Diputaci贸 ja la gesti贸 de fins a 984 tributs i taxes diferents entre tots els ajuntaments. Gr脿cies al nostre treball, la majoria d’ells sap que t茅 resolts tr脿mits desmanegats vinculats a la gesti贸 i recaptaci贸 en volunt脿ria i executiva de l’IBI; la gesti贸 de l’IAE; la recaptaci贸 en volunt脿ria i executiva de l’IAE; la gesti贸 i recaptaci贸 en volunt脿ria i executiva de l’Impost de Vehicles de Tracci贸 Mec脿nica; la inspecci贸 de l’IAE; el cobrament tant de taxes en general com les dels consorcis de residus urbans de quasi tota la prov铆ncia. I 34 ajuntaments ens han delegat la gesti贸 i recaptaci贸 relativa a expedients en mat猫ria de tr脿fic i seguretat vi脿ria, entre els quals es troben tots els ajuntaments de m茅s de 20.000 habitants, excepte la capital”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.