fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El concurs de disseny de l’Agenda Jove d’Almassora compleix 15 anys

El concurs de disseny de l’Agenda Jove d’Almassora compleix 15 anys

Joventut eleva el primer premi fins als 450 euros.

El Concurs de Disseny de Portada de l’Agenda Jove, convocat pel departament de Joventut d’Almassora, arriba a la quinzena edici贸. Els dissenys, els quals podran presentar-se fins al pr貌xim 18 de maig, competiran per il路lustrar la portada i la contraportada dels m茅s de 3.000 exemplars del dietari que el consistori distribueix entre els estudiants del municipi.
Amb motiu de l’aniversari, la Regidoria de Joventut ha optat per elevar el primer premi fins als 450 euros. La recompensa per al creador o creadora de la contraportada tamb茅 creix i en esta edici贸 ser脿 de 150 euros. En el cas que els autors siguen menors d’edat, el premi s’atorgar脿 en material escolar per una quantitat equivalent.

“Missatges positius, imatges din脿miques, innovaci贸 i molta imaginaci贸 s贸n denominadors comuns de les propostes que rebem en el concurs de l’Agenda Jove, el qual demostra estar de plena actualitat i seguir interessant a la joventut despr茅s de tantes edicions”, ha manifestat el regidor de l’脿rea, Xavier Trenco. “Les noves tecnologies i les noves eines creatives s’integren a la perfecci贸 en este format i han perm猫s que les portades evolucionen i l’agenda editada per l’Ajuntament d’Almassora seguisca sent una eina 煤til i amb un disseny actual”, ha assegurat.
Aix铆 doncs, tant el tema com la t猫cnica utilitzada s贸n lliures i l’煤nic requisit reflectit en les bases 茅s que el disseny incloga el text “Agenda Jove 2018-2019”. Les candidatures hauran de presentar-se sense signar i, en un sobre independent, han de figurar les dades de contacte de l’artista, la fitxa d’inscripci贸 i un consentiment de pares o tutors en el cas que les il路lustracions corresponguen a menors d’edat. Tal com estableixen les condicions del concurs, cada autor o autora podr脿 presentar un m脿xim de dues obres.

Igual que va oc贸rrer en edicions anteriors, la Regidoria de Joventut ha marcat dues categories, una per a joves d’entre 12 i 18 anys (tipus A) i una altra per a aquells d’entre 19 i 30 anys (tipus B). La categoria haur脿 de figurar en la part posterior dels dissenys quan siguen lliurats en el consistori.

Concl貌s el termini de presentaci贸, un jurat format per expertes i experts en arts pl脿stiques i un representant de l’脿rea de Joventut analitzar脿 les il路lustracions i triar脿 les dues millors. Encara que els guanyadors de les dues 煤ltimes edicions (Cristina Rodr铆guez i Gen铆s Barber脿 en 2017 i Aldara Linares en 2016) foren ve茂ns del municipi, no 茅s condici贸 indispensable estar empadronat a Almassora per a participar en esta convocat貌ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.