fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El personal dels Serveis Socials de Benicarl贸 i dels centres de l’OACSE, Entitat Destacada en l’脌mbit Social de 2021

El personal dels Serveis Socials de Benicarl贸 i dels centres de l’OACSE, Entitat Destacada en l’脌mbit Social de 2021

La tasca realitzada durant la pand猫mia de suport als col路lectius m茅s vulnerables els han fet mereixedors d’aquest reconeixement. El seu esfor莽, dedicaci贸 i comprom铆s han perm茅s afrontar i superar els moments m茅s cr铆tics de la pand猫mia.

El plenari del Consell Municipal de Benestar Social ha acordat proposar el personal dels Serveis Socials Municipals d’Atenci贸 Prim脿ria B脿sica i Espec铆fica de l’Ajuntament de Benicarl贸 i al personal dels Serveis Socials d’Atenci贸 Secund脿ria de l’OACSE (Organisme Aut貌nom de Centres Socials Especialitzats) com a Entitat Destacada en l’脌mbit Social de l’any 2021 per la seua implicaci贸, dedicaci贸, tracte hum脿 i comprom铆s amb la ciutadania durant la crisi sanit脿ria provocada per la covid-19.

Pel que fa als Serveis Municipals d’Atenci贸 Prim脿ria B脿sica i Atenci贸 Prim脿ria Espec铆fica, ubicats al Centre Social La Farola i declarats com a personal de serveis essencials durant l’estat d’alarma, han desenvolupat el seu treball en condicions extraordin脿ries des de l’inici de la situaci贸 d’emerg猫ncia sanit脿ria, en especial durant el per铆ode de confinament de la poblaci贸.

Personal t猫cnic, treballadores socials, psic貌logues, educadors i educadores, orientadores laborals, agent d’igualtat, auxiliars d’ajuda a domicili, personal d’administraci贸, personal de neteja i personal de consergeria. Tots i totes han contribu茂t a fer que durant els mesos m茅s durs de la pand猫mia, les necessitats b脿siques de les persones m茅s vulnerables quedaren cobertes.

De fet, amb la col路laboraci贸 de tot el personal, es va refor莽ar l’atenci贸 telef貌nica, es van establir ajudes econ貌miques extraordin脿ries, es va implantar l’atenci贸 psicol貌gica telem脿tica o es va incrementar l’atenci贸 domicili脿ria a persones malaltes o amb falta de suport familiar, entre d’altres.

D’altra banda, enguany tamb茅 es retr脿 homenatge al personal dels Serveis Socials d’Atenci贸 Secund脿ria de l’OACSE, en reconeixement a la seua dedicaci贸, suport i treball, que han perm茅s refor莽ar i cobrir els serveis dels tres centres residencials (Centre Geri脿tric, Resid猫ncia Sant Francesc i Resid猫ncia El Collet) durant tota la pand猫mia i especialment en els moments m茅s cr铆tics com a conseq眉猫ncia dels brots detectats en els diferents centres.

El reconeixement tamb茅 inclou el treball del personal dels dos centres de dia (Centre de Dia Nou d’Octubre i Centre de Dia El Collet), que durant la suspensi贸 de l’atenci贸 presencial als centres han refor莽at els serveis de les resid猫ncies.

En aquest cas, l’homenatge ser脿 extensiu a totes les direccions dels 5 centres de l’OACSE, equips professionals (psic貌logues, fisioterapeutes, infermeres, metge, treballadores socials, animadores socials, educadores), auxiliars de direcci贸, personal auxiliar, personal de serveis generals, personal de cuina i menjador, personal de neteja i de consergeria.

El reconeixement a tot el personal de l’OACSE inclou una menci贸 especial a les persones familiars de tots els residents i usuaris dels centres, per la seua comprensi贸 i col路laboraci贸 durant tot el temps en qu猫 han hagut d’estar separats dels seus 茅ssers estimats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.