fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El ple aprova l’adhesi贸 als actes de commemoraci贸 del 40 aniversari de la Constituci贸 a Benic脿ssim

El ple aprova l’adhesi贸 als actes de commemoraci贸 del 40 aniversari de la Constituci贸 a Benic脿ssim

La moci贸 impulsada pel PP en la Diputaci贸 i traslladada a Benic脿ssim pel grup municipal de Ciutadans, ha rebut el suport de tots els grups pol铆tics excepte Llaura Benic脿ssim.

El ple ordinari del mes de desembre ha ratificat la moci贸 presentada pel grup municipal Ciutadans perqu猫 l’ajuntament s’adherisca, el pr貌xim any, a les celebracions de la Constituci贸 espanyola en el seu quaranta aniversari. La proposta ha sigut aprovada amb els vots favorables de tots els grups pol铆tics, excepte Llaura Benic脿ssim, la marca local de Podemos.

En la proposta s’arrepleguen dos punts, d’una banda, la voluntat que l’ajuntament realitze una campanya de difusi贸 del text constitucional a tots els ve茂ns, d’una manera did脿ctica i festiva sota el lema “1978-2018: 40 anys de la Constituci贸, 40 anys de progr茅s i democr脿cia”. En esta campanya es podran incloure confer猫ncies i actes sobre el paper de la carta magna en la nostra societat i la seua aportaci贸 a la conviv猫ncia i el progr茅s de tots els espanyols, aix铆 com la necessitat d’actualitzar-la sense trencar-la.

A m茅s, en l’acord s’arreplega tamb茅 el comprom铆s d’ornar esta campanya amb l’edici贸 de materials publicitaris i promocionals adequats per a la celebraci贸 de l’efem猫ride.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, ha ressenyat que “La Constituci贸 茅s el nostre marc legal de llibertat i conviv猫ncia i, per tant, hem de seguir mantenint viu l’esperit d’uni贸, de pau i de toler脿ncia amb qu猫 va ser elaborada i que ha significat quatre d猫cades d’avan莽 del nostre pa铆s que, en estos moments 茅s un dels m茅s grans exemples a tot el m贸n de vict貌ria de la democr脿cia gr脿cies, precisament, al proc茅s de transici贸 i a la forma pac铆fica amb qu猫 es va redactar i va aprovar la constituci贸 de 1978”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.