fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Ple de Borriana aprovar脿 sol路licitar la delegaci贸 de compet猫ncies per a les obres de rehabilitaci贸 i ampliaci贸 del CEIP Roca i Alcaide

El Ple de Borriana aprovar脿 sol路licitar la delegaci贸 de compet猫ncies per a les obres de rehabilitaci贸 i ampliaci贸 del CEIP Roca i Alcaide

L’煤ltima sessi贸 plen脿ria ordin脿ria de la legislatura inclou la sol路licitud a la Conselleria d’Educaci贸 dins del Pla Edificant.

El Ple municipal de Borriana aprovar脿 aquesta vesprada, en l鈥櫭簂tima sessi贸 ordin脿ria de la legislatura, sol路licitar a la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport la delegaci贸 de compet猫ncies per a l’execuci贸 de les obres de rehabilitaci贸 i ampliaci贸 del CEIP Roca i Alcaide dins del Pla Edificant, segons ha avan莽at el regidor d’Educaci贸, J. Ramon Monferrer.

Amb un pressupost de m茅s de 5 milions d’euros, el projecte per a incloure en el pla Edificant, consisteix b脿sicament, ha explicat, en 鈥渓a rehabilitaci贸 de les infraestructures existents i l’ampliaci贸 del centre, amb la construcci贸 d’un nou edifici d’Educaci贸 Infantil, un nou gimn脿s i el corresponent porxe de connexi贸鈥.

Concretament, la intervenci贸 en l’edifici actual inclou principalment la renovaci贸 d’instal路lacions, fusteria, acabats i a茂llaments i inclour脿 una redistribuci贸 dels espais existents per a adequar-los a les necessitats. Aquest edifici es quedar脿 per a instal路lacions comunes i per a impartir les classes d鈥橢ducaci贸 Prim脿ria.

Monferrer ha indicat que la primera proposta o plantejament inicial 鈥減assava per traslladar a la planta baixa les aules de 3, 4 i 5 anys, situades actualment en planta primera鈥. No obstant aix貌, despr茅s de l’estudi de les necessitats d’aquesta tipologia d’aules quant a dimensions, orientaci贸, dotaci贸 de lavabos i comunicaci贸 directa amb el corresponent pati d鈥橧nfantil, 鈥渆s va posar de manifest la impossibilitat de mantindre les aules en l’edifici existent鈥, ha assenyalat.

Per tot aix貌, ha manifestat el regidor d’Educaci贸, finalment es va acordar 鈥減rojectar un nou edifici per a Educaci贸 Infantil, amb l’aulari el m茅s pr貌xim possible a l’edifici existent, per a poder utilitzar el servei de menjador鈥.

Aix铆 mateix, despr茅s de la inviabilitat de mantindre el gimn脿s a l’interior del centre, ha concl貌s Monferrer, es planteja la construcci贸 d’un nou gimn脿s en la zona exterior en perpendicular a l’edifici d’Educaci贸 Infantil, configurant la zona de jocs de Prim脿ria i es generar脿 una pla莽a per a l’alumnat, amb un pati central 聽naturalitzat.

Quant a la pista poliesportiva el projecte la situa en la part m茅s allunyada de l’edifici principal, per a restar-li protagonisme i perqu猫 no genere la interrupci贸 d’altres activitats de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.