fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El PP de Castell贸 aconsegueix el suport per a la creaci贸 d’un abonament de transport associat a programes d’inclusi贸 educativa

El PP de Castell贸 aconsegueix el suport per a la creaci贸 d’un abonament de transport associat a programes d’inclusi贸 educativa

La mesura, presentada pels populars, contribuir脿 a fomentar la seua autonomia personal en familiaritzar-se amb el transport p煤blic.

Tots els grups pol铆tics de l’Ajuntament de Castell贸 van votar a favor de la iniciativa del Grup Municipal Popular per engegar una iniciativa de car脿cter soci-educatiu.

Es tracta d’un abonament de transport associat a programes d’inclusi贸 educativa. Els populars portaven treballant durant mesos en la seva viabilitat perqu猫 al moment d’exposar-ho a la resta de formacions obtingu茅s el vot favorable i un脿nime, com finalment ho ha obtingut.

La portaveu dels populars, Bego帽a Carrasco, ha atribu茂t l’猫xit de la creaci贸 d’aquest abonament als professionals que treballen amb persones amb discapacitat. “Es podran beneficiar les associacions, centres ocupacionals, centres de dia i resid猫ncies especials, que inclouen als seus programes did脿ctics la utilitzaci贸 del transport p煤blic de Castell贸. Les pr脿ctiques seran gratu茂tes gr脿cies a aquest abonament”.

Els populars recorden que va ser el centre d’autisme El Cau, el primer a fer el pas per sol路licitar la creaci贸 d’aquest abonament de transport i, gr脿cies als seus professionals que van tenir la idea, es podran beneficiar altres associacions, centres de dia i resid猫ncies especials de la ciutat de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.