fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Servef confirma que l’Escola Taller d’Almassora ser脿 Centre de Formaci贸 el pr貌xim mes de juliol

El Servef confirma que l’Escola Taller d’Almassora ser脿 Centre de Formaci贸 el pr貌xim mes de juliol

Expedir脿 certificats de professionalitat per primera vegada.

El director del Centre de Formaci贸 del Servef, Alejandro Mart铆nez, va confirmar ahir a Almassora que la sol路licitud per a transformar l’Escola Taller en Centre de Formaci贸 prosperar脿 el pr貌xim mes de juliol. D’aquesta manera, va indicar Mart铆nez, la localitat podr脿 optar als cursos formatius que ofereix el Servef a partir del segon trimestre de l’any. L’equip de govern ha recordat que l’homologaci贸 de l’edifici permetr脿 expedir certificats de professionalitat per primera vegada per a ampliar les compet猫ncies laborals dels seus alumnes.

El propi director del Centre de Formaci贸 i la cap del Servei de Formaci贸, Rosario Tena, van visitar ahir les obres que est脿 duent a terme l’Ajuntament en les antigues naus de l’Escola Taller. L’alcaldessa, Susanna Nicolau; la primera tinent d’alcaldessa, Merche Gal铆; i el regidor d’Ocupaci贸, Santiago Agust铆, van rec贸rrer les instal路lacions en les quals el consistori ha invertit 100.000 euros per a executar el projecte m茅s votat dels pressupostos participatius de 2016.

Els responsables del Servef van confirmar l’agilitzaci贸 dels tr脿mits per a homologar l’edifici segons la normativa dels Centres de Formaci贸 i que la fi de les obres coincidisca amb la certificaci贸 oficial per a portar noves especialitats fins a Almassora. La visita va coincidir amb la clausura dels tallers d’ocupaci贸 en les modalitats de lampisteria i jardineria, un projecte dotat amb 146.519,04 euros de subvenci贸 en el qual han participat 16 persones durant mig any.

Els delegats del Servef van incidir en la capacitat de les instal路lacions per a acollr als alumnes dels futurs cursos homologats. No en va, les obres afecten a una superf铆cie de 549 metres quadrats i inclouen la instal路laci贸 d’ascensor, l’aposta per material ign铆fug per a resistir un possible incendi, la construcci贸 d’un vestuari adaptat per a persones amb discapacitat i la redistribuci贸 de l’interior, pr脿cticament abandonat i en avan莽at estat deterioraci贸.

Amb la finalitzaci贸 de les obres, que estan molt avan莽ades, el bloc disposar脿 de dues aules per a classes te貌riques, un aula d’inform脿tica, un taller polivalent, un vestuari per a homes i un altre per a dones i un tercer adaptat, a m茅s de les tres sales que serviran com a secretaria, direcci贸 i sala de professors. Per la seua banda, la zona exterior albergar脿 espais per a la pr脿ctica d’obra de paleta, energia solar i jardineria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.