fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El servei d’emerg猫ncies “112 Comunitat Valenciana” va rebre ahir 170 trucades pel temporal de neu i vent

Jos茅 Mar铆a 脕ngel ressalta la important tasca de coordinaci贸 i mitjans que s’ha dut a terme dins del Pla de Nevades.

El servei d’emerg猫ncies “112 Comunitat Valenciana” de la Generalitat Valenciana va rebre al llarg del dia d’ahir un total de 170 trucades relacionades amb el temporal de neu i vent registrat en tota la Comunitat Valenciana i, principalment, a la prov铆ncia de Castell贸.

La major part d’aquestes trucades es van realitzar com a conseq眉猫ncia del tall de carreteres i altres incidents derivats de l’adversa climatologia que impedia els despla莽aments i obligava a l’煤s de cadenes. De qualsevol manera, no s’han registrat incidents de gravetat i els efectius, tant dels Bombers del Consorci de Castell贸 com les Brigades d’Emerg猫ncia de la Generalitat Valenciana, han treballat sense descans perqu猫 es pogu茅s restablir la normalitat al m茅s aviat possible.

El director de l’Ag猫ncia de Seguretat i Resposta a les Emerg猫ncies, Jos茅 Mar铆a 脕ngel, ha ressaltat la important labor de coordinaci贸 i mitjans desplegats perqu猫 la jornada transcorregu茅s sense incidents destacats, sempre seguint les directrius del Pla de Nevades. “Hem tractat -ha explicat-, de garantir l’actuaci贸 r脿pida, efica莽 i coordinada de tots els recursos que disposem”.

En aquest sentit, i dins del Pla de Nevades, cal recordar els diferents recursos de les administracions que intervenen en la retirada de neu: conselleria d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori, la Diputaci贸 de Castell贸 i el Ministeri de Foment. Unes 33 m脿quines llevaneu que es distribueixen per un total de 23 rutes que s’han establert per retirar la neu per les diferents administracions que es coordinen i col路laboren entre elles. El Centre de Coordinaci贸 de Castell贸 peri貌dicament comprova l’estat de les carreteres i les incid猫ncies de la neu per informar en cas d’emerg猫ncia al Centre de Coordinaci贸 d’Emerg猫ncies de la Generalitat.

La p脿gina web www.112cv.com i el compte de twitter @GVA112 ofereixen informaci贸 detallada en l铆nia sobre els incidents destacats, preemerg猫ncies i emerg猫ncies decretades i consells 煤tils a l’hora de fer front als temporals de vent i neu que es produ茂squen a la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.