fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El taller d’atenci贸 sociosanit脿ria de persones en el domicili busca personal docent i directiu a Morella

El taller d’atenci贸 sociosanit脿ria de persones en el domicili busca personal docent i directiu a Morella

Les ofertes de treball de director o directora i personal docent s贸n de jornada completa i la de personal administratiu del 40%.

Morella comptar脿 amb un nou taller d’ocupaci贸, en aquest cas d’atenci贸 a persones en el domicili. D’aquesta manera, ara s’ha obert el termini per a contractar al personal docent, directiu i administratiu fins al 21 de setembre. Cal explicar que, les ofertes de personal docent i de direcci贸, s贸n de jornada completa i la d’auxiliar administratiu, del 40% de la jornada. A m茅s, aquest taller es desenvolupa gr脿cies a una subvenci贸 sol路licitada des de l’ajuntament de Morella al Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 LABORA. Les bases per ocupar estos llocs de treball estan disponibles al taulell d’anuncis de la聽seu electr貌nica.

Cal recordar que el passat mes d’agost, l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, i la regidora de Benestar Social i Promoci贸 de la Salut, Mal煤 Blasco, van presentar aquest projecte. Aquest, a m茅s del personal que ara es contractar脿, comptar脿 amb 10 alumnes els i les quals, faran les pr脿ctiques i treballs al Centre de Dia i a domicilis de la ciutat. A m茅s, t茅 un pressupost de 251.354,40 euros i es porta a terme a trav茅s de LABORA.

Mal煤 ha destacat que “els serveis d’ajuda a domicili, aix铆 com el Centre de Dia, s贸n fonamentals per al benestar dels nostres ve茂ns i ve茂nes” i per aix貌 “hem volgut impulsar este taller d’ocupaci贸, ja que fa falta gent formada en este 脿mbit”. A m茅s, ha explicat que “a trav茅s del taller generarem ocupaci贸 i refor莽arem un servei molt important” i han afegit que “es tracta d’una iniciativa molt important d’ocupaci贸 i benestar social al nostre poble”. Finalment, ha volgut “animar a la gent a inscriure’s en aquestes ofertes de treball per a portar endavant un projecte tan important com este, tant en l’equip directiu com en els alumnes-treballadors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.