fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els personatges més icònics de Disney promouen el reciclatge de vidre a Castelló

Els personatges més icònics de Disney promouen el reciclatge de vidre a Castelló

La campanya, promoguda pel consistori de la capital i Ecovidrio, inclou el sorteig d’un viatge a Disneyland.

L’Ajuntament de Castelló s’ha unit a una nova iniciativa d’Ecovidrio en col·laboració amb Disneyland París per a fomentar el reciclatge d’envasos de vidre. Sota el lema ‘Reciclar vidre és màgic’, la màgia de Disney arriba als carrers de la ciutat amb uns iglús que recorden als personatge més icònics de les pel·lícules.

Minnie, Goofy, l’increïble Hulk o els marcianets de Toy Story seran els protagonistes d’aquests iglús amb els quals es vol crear un vincle especial amb les famílies i fer més atractiu el moment del reciclatge per a introduir xiquetes i xiquets en aquest hàbit sostenible. Els iglús estaran situats a Plaça Maria Agustina, Passeig Ribalta, Plaça Fadrell i Plaça de l´Hort dels Corders i es podran visitar des del 14 de juliol fins al 6 d’agost.

La presentació de la campanya a Castelló de la Plana ha tingut lloc hui en un acte que ha comptat amb la participació d’Ignasi Garcia, regidor de Reciclatge i Gestió de Residus de l’Ajuntament de Castelló de la Plana i Manuel Sala, tècnic de zona d’Ecovidrio.

Garcia ha assegurat que “el reciclatge de vidre és una part fonamental de l’economia circular cap a la qual caminem, ja que aquest residu es recicla al 100% i té 1.000 vides”. L’edil ha destacat que accions com aquesta que duran a terme a la ciutat “són una manera d’introduir a les xiquetes i als xiquets en els hàbits de la separació i el reciclatge i resulten molt interessants perquè associen aquestes accions a personatges i històries que capten el seu interès”.

Per la seua banda, Manuel Sala, d’Ecovidrio, ha apuntat que “amb aquesta iniciativa volem transmetre la importància que té acudir al contenidor verd a l’hora de cuidar el nostre medi ambient. Cada vegada que un ciutadà recicla un envàs de vidre està lluitant contra el canvi climàtic i, en aquest sentit, els personatges de Disney ens conviden a somiar i lluitar amb un món més sostenible i verd”.

D’altra banda, Laure Glatron, directora general de Disneyland París per a Espanya i Portugal, ha destacat que espera que la campanya fomente encara més el reciclatge de vidre i contribuïsca a consolidar aquests bons hàbits entre les famílies espanyoles. “El compromís de Disney amb el medi ambient és una tradició en la nostra companyia, que va començar amb el mateix Walt Disney i que continuem treballant dia a dia. Estem molt emocionats amb aquest projecte que serà present en moltes ciutats espanyoles, durant aquest estiu, de la mà d’Ecovidrio. És el nostre deure com a empresa líder en entreteniment, inspirar amb els nostres Personatges a tota la comunitat, especialment als més xicotets”, ha assenyalat.

La iniciativa que recorrerà fins a 15 ciutats (Madrid, Còrdova, Màlaga, Lleó, Albacete, Múrcia, Castelló de la Plana, Valladolid, Almeria, Girona, Tarragona, Santander, Logronyoo, Coruña i Gijón) comptarà amb més de 100 iglús tematitzats per a incentivar la separació domiciliària. Així mateix, amb l’objectiu d’acostar encara més la màgia del reciclatge de vidre a les famílies, tots aquells que ho desitgen podran accedir al sorteig d’un viatge per a tota la família a Disneyland París. Per a això, només hauran d’escanejar els codis BIDI impresos en els iglús de Ecovidrio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.