fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Reis Mags arriben a la ciutat conjuntament amb els ondenses i recorren la ciutat en una cavalcada màgica a Onda

Els Reis Mags arriben a la ciutat conjuntament amb els ondenses i recorren la ciutat en una cavalcada màgica a Onda

Els Reis Mags d’Orient, acompanyats pels seus patges i ajudants, han arribat a Onda en una cavalcada de màgia i il·lusió

Els Reis Mags d’Orient, acompanyats pels seus patges i ajudants, han arribat a Onda en una cavalcada de màgia i il·lusió que ha recorregut els principals carrers del centre de la ciutat fins a arribar al Pla.

Abans, al voltant de les 17.00 hores, després de ser rebuts per l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la reina infantil de la Fira, Cláudia García, han visitat la residència de majors, on han sigut molt bé rebuts. Després han viatjat fins a Artesa per a repartir molts regals entre els assistents.

A les 19.00 hores han partit des del Teatre Mònaco amb 1.000 kg de caramels i molts regals. En la desfilada de carrosses han participat més de 200 de xiquets i xiquetes de diferents col·legis i guarderies de la ciutat, que han sigut escortats per les associacions Amics del motoret i Antic Vespa Club d’Onda. Els ciutadans han pogut gaudir dels contes de la companyia Anímic Teatre, que ha amenitzat la cavalcada durant el recorregut pels carrers Cervantes, Ecce Homo, El Pla, Calatrava, Raval de Sant Josep, Sant Roque, San Miguel, fins a arribar a l’Ajuntament, on han realitzat l’ofrena, deixant l’or, l’encens i la mirra entre la música interpretada pels Dolçainers.

En finalitzar, des de la balconada de l’Ajuntament, els Reis Mags s’han acomiadat dels veïns del municipi que estaven concentrats en la plaça entonant el tradicional Tirorí, tirorí, posant fi així a una nit màgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.