fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els transports p煤blics de la Comunitat Valenciana seran gratu茂ts durant un dia de la setmana que ve

Els transports p煤blics de la Comunitat Valenciana seran gratu茂ts durant un dia de la setmana que ve

La Generalitat Valenciana oferir脿 servei gratu茂t de Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castell贸 i MetroBus.

La Generalitat celebra dimarts que ve 22 de setembre el Dia sense Cotxe, facilitant l’acc茅s gratu茂t durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castell贸 i MetroBus (Autobusos Metropolitans de Val猫ncia).

Esta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per part de la Conselleria de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, amb motiu de la celebraci贸 de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure l’煤s del transport p煤blic i afavorir h脿bits m茅s sostenibles en el conjunt de la societat.

Els actes organitzats per la Generalitat van comen莽ar el 17 de setembre amb la celebraci贸 de la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible i el lliurament de premis.

El 21 s’ha programat la Jornada sobre Mobilitat en temps de pand猫mia i el dia 22 s’oferir脿 transport gratu茂t en els serveis auton貌mics de Val猫ncia, Alacant i Castell贸. Posteriorment, es dur脿 a terme la iniciativa ‘Hui Descansa el Cotxe’ dirigida als centres educatius de la Comunitat.

Amb motiu dede la Setmana Europea de la Mobilitat, s’ha presentat la campanya ‘Mobilitza’t’ que compta amb la col路laboraci贸 de Dani Miquel. El cantautor ha presentat una can莽贸 dirigida al p煤blic infantil per a fomentar h脿bits saludables i sostenibles.

Metrovalencia i TRAM d’Alacant acullen en diferents suports de trens i estacions els originals de ‘Mobilitza’t’.

Com en anys anteriors TRAM d’Alacant col路labora en la celebraci贸 a Alacant de la Ciclov铆a Litoral, prevista per al diumenge 20 de setembre. L’acte obliga a suspendre la circulaci贸 de la L铆nia 5 (Porta de la Mar-Pla莽a de la Corunya), entre les parades de Sangueta i Porta de la Mar, entre les 7 i les 15 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.