fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els transports públics de la Comunitat Valenciana seran gratuïts durant un dia de la setmana que ve

Els transports públics de la Comunitat Valenciana seran gratuïts durant un dia de la setmana que ve

La Generalitat Valenciana oferirà servei gratuït de Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus.

La Generalitat celebra dimarts que ve 22 de setembre el Dia sense Cotxe, facilitant l’accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València).

Esta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per part de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per a promoure l’ús del transport públic i afavorir hàbits més sostenibles en el conjunt de la societat.

Els actes organitzats per la Generalitat van començar el 17 de setembre amb la celebració de la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible i el lliurament de premis.

El 21 s’ha programat la Jornada sobre Mobilitat en temps de pandèmia i el dia 22 s’oferirà transport gratuït en els serveis autonòmics de València, Alacant i Castelló. Posteriorment, es durà a terme la iniciativa ‘Hui Descansa el Cotxe’ dirigida als centres educatius de la Comunitat.

Amb motiu dede la Setmana Europea de la Mobilitat, s’ha presentat la campanya ‘Mobilitza’t’ que compta amb la col·laboració de Dani Miquel. El cantautor ha presentat una cançó dirigida al públic infantil per a fomentar hàbits saludables i sostenibles.

Metrovalencia i TRAM d’Alacant acullen en diferents suports de trens i estacions els originals de ‘Mobilitza’t’.

Com en anys anteriors TRAM d’Alacant col·labora en la celebració a Alacant de la Ciclovía Litoral, prevista per al diumenge 20 de setembre. L’acte obliga a suspendre la circulació de la Línia 5 (Porta de la Mar-Plaça de la Corunya), entre les parades de Sangueta i Porta de la Mar, entre les 7 i les 15 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.