fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Garcia presenta l’aplicaci贸 de Benestar Social en el Congr茅s Nacional d’Innovaci贸 i Serveis P煤blics de Castell贸

Garcia presenta l’aplicaci贸 de Benestar Social en el Congr茅s Nacional d’Innovaci贸 i Serveis P煤blics de Castell贸

El regidor de Modernitzaci贸 ha destacat que la ferramenta “facilita la col路laboraci贸 i la comunicaci贸 i permet una atenci贸 m茅s eficient, r脿pida i humana”.

El regidor de Transpar猫ncia i Modernitzaci贸, Ignasi Garcia, est脿 participant durant estos dies en el Congr茅s Nacional d’Innovaci贸 i Serveis P煤blics (CNIS). Aix铆, durant este mat铆, el representant municipal ha presentat en el congr茅s l’aplicaci贸 de Benestar Social que ha realitzat l’Ajuntament de Castell贸 en col路laboraci贸 amb l’empresa Ayelen Solutions. Segons Garcia, es tracta d’una aplicaci贸 que “representa un canvi en la forma de treballar, ja que, per primera vegada facilitarem a trav茅s de les TICs la col路laboraci贸 i la comunicaci贸 entre els diferents negociats de Benestar Social. L’aplicaci贸 permetr脿 traure informaci贸 de manera autom脿tica per a tindre un control exhaustiu de les nostres pol铆tiques i facilitar脿 el treball als nostres funcionaris”.

El titular de Modernitzaci贸 tamb茅 ha destacat que la nova aplicaci贸 “busca que la ciutadania puga rebre una assist猫ncia i una atenci贸 m茅s eficient, m茅s r脿pida i m茅s humana gr脿cies als fluxos d’informaci贸 i la nova manera de col路laborar que ara tindran els diferents negociats”.

Per 煤ltim, Garcia ha destacat que l’aplicaci贸 s’ha estat desenvolupant comptant amb la Regidoria de Benestar Social des de la base i que “en pocs dies hem vist la seua utilitat i per aix貌 hem volgut compartir esta experi猫ncia amb altres administracions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.