fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Incendi en empresa de xapes de fusta a Quart de Poblet mobilitza al Consorci de Bombers de València

Incendi en empresa de xapes de fusta a Quart de Poblet mobilitza al Consorci de Bombers de València

Les flames han causat importants danys materials, però no s’ha informat de ferits.

Un incendi de grans proporcions s’ha declarat a la matinada d’avui en una empresa de xapes de fusta a Quart de Poblet, a l’avinguda Comarques del País Valencià. El foc, que s’ha propagat ràpidament per la totalitat de la nau, contenia un gran nombre de palets i fustes. El sinistre ha mobilitzat des de la matinada cinc dotacions de bombers dels parcs de Paterna, Torrent i Catarroja, així com sergent i oficial del Consorci de Bombers de València.

Afortunadament, no s’ha informat de ferits, encara que sí d’importants danys materials. L’incendi ha generat una gran columna de fum que ha estat visible des de diversos quilòmetres de distància. Per ara, es desconeixen les causes de l’incendi i es espera que els bombers puguen controlar-lo el més aviat possible. Al llarg del matí, s’han incorporat relleus de bombers per acabar d’extingir les flames.

Aquest incendi ha deixat en evidència la importància de la ràpida actuació dels serveis d’emergència per a evitar situacions més greus. Les autoritats han demanat a la població que mantinguen la calma i eviten acostar-se al lloc del sinistre per a facilitar la tasca dels bombers. Es espera que en les pròximes hores es puguen conèixer més detalls sobre les causes d’aquest incendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.