fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Surt a licitaci贸 la construcci贸 d’un p脿rquing per a vehicles pesats al pol铆gon El Collet a Benicarl贸

Surt a licitaci贸 la construcci贸 d’un p脿rquing per a vehicles pesats al pol铆gon El Collet a Benicarl贸

El nou equipament, de m茅s de 6.000 metres quadrats, permetr脿 que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. L’actuaci贸, valorada en 222.162,35 euros i subvencionada per l’IVACE, s’inclou dins del Pla Director de les 脌rees Industrials de Benicarl贸.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha publicat a la Plataforma de Contractaci贸 del Sector P煤blic la licitaci贸 de les obres de construcci贸 d’un aparcament per a vehicles pesats al pol铆gon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte preveu l’asfaltat de la parcel路la i la senyalitzaci贸 horitzontal dels diferents itineraris i places d’aparcament. Tamb茅 s’inclou la il路luminaci贸 del p脿rquing i la instal路laci贸 de c脿meres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarl贸.

Paral路lelament, tamb茅 est脿 prevista la construcci贸 de voreres als voltants de la parcel路la i la reparaci贸 de l’asfalt en diferents zones del pol铆gon deteriorades pel pas del temps.

L’actuaci贸 servir脿 per a dotar de millors serveis el Pol铆gon Industrial i permetr脿 que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar el p脿rquing de manera segura i controlada.

Les obres, que tenen un temps d’execuci贸 previst de tres mesos, es podran executar a trav茅s d’una subvenci贸 de l’IVACE (Institut Valenci脿 de Competitivitat Empresarial).

Els treballs s’han valorat en 222.162,35 euros (IVA incl貌s) i el termini de presentaci贸 d’ofertes finalitza l’11 de maig.

Aquesta 茅s la segona vegada que el projecte surt a licitaci贸, at茅s que en l’anterior ocasi贸 el proc茅s va quedar desert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.