fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Jos茅 Mart铆 assistir脿 a Cersaie per a refor莽ar el suport de la Diputaci贸 de Castell贸 al sector cer脿mic de la prov铆ncia

Jos茅 Mart铆 assistir脿 a Cersaie per a refor莽ar el suport de la Diputaci贸 de Castell贸 al sector cer脿mic de la prov铆ncia

El president mantindr脿 contacte amb la patronal i l’ITC per a organitzar l’agenda de visites i es reunir脿 amb el president provincial de la ciutat de Reggio Emilia.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, assistir脿 a la fira internacional de la cer脿mica Cersaie que se celebrar脿 a Bolonya (It脿lia) del 26 al 30 de setembre amb l’objectiu de refor莽ar el suport de la diputaci贸 al sector cer脿mic de la prov铆ncia. Mantindr脿 contacte amb la patronal i l’Institut de Tecnologia Cer脿mica (ITC) per a organitzar l’agenda de visites als expositors de Castell贸 i donar suport institucional a un dels sectors productius m茅s importants de la prov铆ncia “per a continuar generant noves oportunitats en el nostre territori”.

Mart铆 ha destacat que la ind煤stria cer脿mica “ha estat i 茅s un dels motors vitals de l’economia provincial i de la creaci贸 de riquesa i ocupaci贸. Per aix貌, continuarem treballant per a fomentar l’煤s del producte cer脿mic castellonenc com un material de primera qualitat amb enormes possibilitats en la seua aplicaci贸”.

Tamb茅 t茅 previst reunir-se amb el president provincial de Reggio Emilia, Giorgio Zanni, amb qui podr脿 intercanviar estrat猫gies a m茅s de mantenir una escolta activa quant a les iniciatives de totes dues institucions.

Mart铆 ha reiterat que la Diputaci贸 de Castell贸 “est脿 i estar脿 al costat d’un sector que a la prov铆ncia de Castell贸 concentra el 95% de la producci贸 a Espanya, amb prop de 5.500 milions de facturaci贸 i generant m茅s de 17.000 ocupacions directes” i que, “per aix貌, no pod铆em faltar a aquesta cita amb la cer脿mica”.

Aix铆 mateix, ha valorat el “treball conjunt” entre la instituci贸 i el sector “perqu猫 entenem que tots junts conjuminem m茅s for莽a per a protegir la cer脿mica”. “Un exemple d’aquest treball conjunt ha estat l’anunci del Govern d’Espanya d’incloure la cogeneraci贸 en la ind煤stria cer脿mica dins del mecanisme de l’excepci贸 cer脿mica”, ha afegit.

Mart铆 ha concl貌s afirmant que “en aquesta cita internacional, estem m茅s presents que mai perqu猫 els professionals cer脿mics s脿piguen que estem al seu costat, gestionant de la millor manera possible aquests complicats moments”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.