fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 apadrina al costat del CEEI 25 projectes dins del seu pioner programa de simulaci贸 empresarial ‘Move UP!’

La Diputaci贸 apadrina al costat del CEEI 25 projectes dins del seu pioner programa de simulaci贸 empresarial ‘Move UP!’

Els participants es beneficiaran un itinerari formatiu estructurat en tres fases que es perllongar脿 fins a final d’any.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha seleccionat al costat del CEEI els 25 projectes que es beneficiaran de la segona edici贸 de ‘Move UP!’, el programa de desenvolupament empresarial impulsat pel Govern Provincial per a “convertir l’inesgotable talent dels castellonencs en la millor eina per a estimular el desenvolupament empresarial i la creaci贸 d’ocupaci贸 en la prov铆ncia”.

El diputat responsable de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha destacat la “dificultat que ha comportat escollir 25 projectes entre les 51 sol路licituds de participaci贸. Esta 茅s una terra feta de talent i esfor莽, dos valors que es desprenien en cadascun dels projectes que han volgut participar en la segona edici贸 d’esta iniciativa de simulaci贸 empresarial pionera en la prov铆ncia”.

Aix铆 les coses, els 25 projectes seleccionats per a beneficiar-se del programa ‘Move UP!’ cofinan莽at a parts iguals per Govern Provincial i CEEI, iniciaran un complet itinerari formatiu estructurat en fins a tres fases. En el primer cicle, els participants rebran totes les instruccions necess脿ries per a modelar i millorar la seua concepci贸 de negoci gr脿cies un calendari formatiu format per un total de deu sessions presencials.

Despr茅s d’a莽貌, “i una vegada les idees de negoci comencen a prendre cos i els projectes empresarials estiguen m茅s madurats”, un comit猫 de valoraci贸 seleccionar脿 els projectes m茅s s貌lids i innovadors, els quals passaran a la segona fase. Esta est脿 integrada per un itinerari instructiu integrat per cinc m貌duls i en el qual podran fonamentar les bases del negoci amb el desenvolupament del Pla d’empresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.