fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 arranca agost amb tractaments terrestres en la costa per a preservar el benestar de la ciutadania i fer costat al sector tur铆stic

La Diputaci贸 de Castell贸 arranca agost amb tractaments terrestres en la costa per a preservar el benestar de la ciutadania i fer costat al sector tur铆stic

La diputada de Medi Natural, Mar铆a Jim茅nez, explica que el full de ruta elaborat per la direcci贸 del Pla Provincial contra els Mosquits preveu fumigacions en 36 municipis de la prov铆ncia, tant del litoral com de l’interior.

La Diputaci贸 de Castell贸 inicia el mes d’agost aplicant fumigacions terrestres en les principals localitats tur铆stiques del litoral per a minimitzar al m脿xim les mol猫sties que origina la proliferaci贸 de mosquits en les ve茂nes i ve茂ns habituals i els turistes. Entre els objectius tamb茅 destaca la voluntat de fer costat a les empreses del sector tur铆stic en l’estiu de la recuperaci贸 despr茅s de la pand猫mia. Per aix貌, entre els dies 1 i 5 d’agost des de la direcci贸 del Pla Provincial contra els Mosquits s’han programat tractaments per terra en Almenara, La Llosa, Xilxes, Moncofa, Borriana, Nules, Almassora, Castell贸 de la Plana, Benic脿ssim, Oropesa, Cabanes, Alcal脿 de Xivert, Torreblanca, Benicarl贸, Pen铆scola i Vinar貌s.

脡s una informaci贸 oferida per la diputada provincial de Medi Natural, Mar铆a Jim茅nez, qui ha recordat que 芦la lluita contra els mosquits en el conjunt de la prov铆ncia 茅s una prioritat de l’equip de govern progressista de la nova Diputaci贸禄. Per aquesta ra贸, durant la setmana laboral que comen莽a dem脿 dilluns s’aplicaran tractaments en 36 municipis de la prov铆ncia, tant de la costa com de l’interior禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.