fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 reprendr脿 el dimarts les obres provincials de carreteres i infraestructures

La Diputaci贸 de Castell贸 reprendr脿 el dimarts les obres provincials de carreteres i infraestructures

La pr貌rroga de l’Estat d’Alarma permet que es reprenga l’activitat en el sector de la construcci贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 reprendr脿 dimarts que ve les obres de carreteres i infraestructures que impulsa la instituci贸 provincial i les accions de prestaci贸 i gesti贸 dels serveis municipals que t茅 assignats. S贸n actuacions que es van paralitzar fa dues setmanes arran de l’entrada en vigor del Reial Decret que redu茂a l’activitat laboral en els sectors considerats com no essencials i que es reprenen ara que ho permet la pr貌rroga de l’Estat d’Alarma fins al pr貌xim 26 d’abril aprovada pel Congr茅s a inst脿ncies del Govern d’Espanya.

D’acord amb les pautes que marquen les autoritats sanit脿ries, la instituci贸 provincial continua amb la seua activitat a un ritme satisfactori a pesar que el 90% de la plantilla es troba en situaci贸 de teletreball.

El diputat provincial de Carreteres, Santi P茅rez, ha explicat que en aquest 脿rea les obres de major envergadura que es reprendran seran les d’ampliaci贸 i millora de la CV-120 entre Forcall i el l铆mit amb la prov铆ncia de Terol per la La Mata, les de la CV-213 des de Navajas a Algimia de Almonacid per Matet i Gaibiel i les del tram de la CV-213 des de l’enlla莽 de l’Autovia Mud猫jar (A-23) fins a Navajas.

A m茅s, conforme al contracte de conservaci贸 vigent, es continuar脿 amb les actuacions de millora de la seguretat vi脿ria en la CV-105 entre La S猫nia i Torremir贸 per Castell de Cabres i amb les obres de conservaci贸 ordin脿ria en la CV-167 (Vilafranca i Benassal), la CV-137 (C脿lig-Sant Jordi), la CV-189 (Castell贸-Ribesalbes) i la CV-193 Llucena-Argelita).

Finalment, es procedir脿 a la retirada dels despreniments acumulats en els laterals de 26 carreteres de l’interior.

P茅rez ha assenyalat que 芦amb les restriccions pr貌pies que imposa l’Estat d’Alarma, en la Diputaci贸 continuem treballant per a millorar els serveis que es presten a la ciutadania禄. En aquest sentit, ha posat de manifest que 芦茅s vital mantindre en bon estat i millorar la seguretat vi脿ria de les carreteres que condueixen fins a les xicotetes poblacions d’interior禄.

Per part seua, el diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha informat que a partir del pr貌xim dimarts 14 d’abril tamb茅 es reprendran els treballs que estaven desenvolupant-se a les Estacions de Depuraci贸 d’Aig眉es Residuals (EDAR) de les localitats d’Argelita, Matet i Zorita, i de la depuradora i el col路lector de Pav铆as. Igualment, es duran a terme diverses actuacions d’optimitzaci贸 dels col路lectors de Borriol i Vilafranca, seguint la planificaci贸 establida per a aquest any 2020.

Garcia ha explicat que igualment continuaran les tasques d’instal路laci贸 de bombetes LED per a l’efici猫ncia energ猫tica de l’enllumenat p煤blic en les poblacions d’Ares del Maestrat, Argelita, Barracas, Benafer, Benafigos, Castellfort, Xodos, Ballestar, Fanzara, Pina de Montalgrao, Pobla de Benifass脿, Puebla de Arenoso, Saca帽et, la Torre d’en Besora, la Torre d’en Dom猫nec i Vilar de Canes.

Per al diputat, 芦la represa de les obres 茅s una bona not铆cia禄. A pesar que l’atenci贸 a les urg猫ncies inherents a l’emerg猫ncia sanit脿ria del Covid-19 est脿 sent 芦la prioritat n煤mero u禄, tamb茅 ha assenyalat que 芦les administracions de proximitat hem de ser el motor econ貌mic que fomente l’obra p煤blica i l’ocupaci贸禄. En la seua opini贸, 芦hem de redoblar esfor莽os en aquestes 脿rees禄 perqu猫 芦hi ha serveis b脿sics com l’efici猫ncia energ猫tica, la depuraci贸 d’aig眉es residuals o el manteniment d’infraestructures que hem de continuar assegurant a la poblaci贸禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.