fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació s’uneix a AFAVIR i 25 instituts de la província per lluitar contra la violència de gènere

La Diputació s’uneix a AFAVIR i 25 instituts de la província per lluitar contra la violència de gènere

El Palau Provincial ha acollit aquest matí el lliurament de premis del Concurs de Redacció contra la violència de gènere.

“Mentre existeixi un cas de violència de gènere a la nostra província i aquesta xacra social segueixi amenaçant el nostre present i futur, des de la Diputació treballarem de forma incansable perquè entre tots combatem la violència i l’eradiquem de la nostra realitat”. Així de rotund s’ha expressat el president del Govern Provincial, Javier Moliner, després de la lectura del manifest amb motiu del ‘Dia Internacional en Contra de la Violència de Gènere’ posterior al sentit minut de silenci celebrat en record de les víctimes de la violència de gènere.

I és que el Palau Provincial ha obert aquest matí les seves portes per acollir el lliurament de premis del VI Concurs de Redacció contra la violència de gènere, ‘Rocio sempre en el cor, no més violència de gènere’, i para, tal com ha destacat la diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, “mostrar el nostre rotund rebuig davant qualsevol manifestació de violència i el suport fidel d’aquesta administració a totes aquelles dones que la sofreixen”.

Perquè la lluita contra la violència de gènere és “una batalla que hem de lliurar entre tots per guanyar-la” i per això la Diputació ha celebrat un any més, i en col·laboració amb l’associació AFAVIR (Associació de Familiar de Víctimes Rocío López Agredano), un concurs de redacció que ha involucrat a un total de 25 instituts de la província i a prop de 200 joves d’entre 14 i 18 anys. “Per eliminar la violència de gènere és imprescindible educar a les futures generacions en valors com la igualtat i el respecte a més de conscienciar-los de la gravetat d’aquesta problemàtica”, ha ressenyat Vicente-Ruiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.