fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat reconeix tenir els diners disponibles pel CEAM per貌 deixa sense data la seua licitaci贸

La Generalitat reconeix tenir els diners disponibles pel CEAM per貌 deixa sense data la seua licitaci贸

La conselleria d’inclusi贸 social ha respost a les preguntes parlament脿ries dels diputats del PP sobre l’assumpte, que el pressupost est脿 en la partida pressupostari correcta i disponible per este any, per貌 segueixen passant els mesos sense que es licite el projecte.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s ha donat a con猫ixer la resposta que la taula de les Corts ha transm猫s a la pregunta realitzada pels diputats del grup popular sobre l’exist猫ncia de cr猫dit i pressupost per a la finalitzaci贸 del CEAM de Benic脿ssim. En la contestaci贸 la vicepresidenta del Consell, M贸nica Oltra confirma que la finalitzaci贸 de la construcci贸 de l’edifici destinat al CEAM de Benic脿ssim t茅 ja adjudicada una aplicaci贸 pressupost脿ria concreta en l’estat de despeses de la Generalitat del 2017.

“脡s una not铆cia agredol莽a, ha assenyalat l’alcaldessa. D’una banda estem contents perqu猫 sabem que s铆 que es pot licitar ja l’obra, per貌 per un altre, no fa sin贸 confirmar el boicot que la conselleria aplica a este projecte, relegant-ho in eternum a costa de la p猫rdua de drets i serveis per a les persones majors del nostre municipi.”

En la contestaci贸 oficial, l’alcaldessa ha informat que “resulta curi贸s que encara no ha gastat ni un c猫ntim, ens avancen que quan el centre estiga acabat i en marxa, podrem demanar ajuda per al finan莽ament del seu funcionament. 脡s xocant, perqu猫 si tenim en compte la lentitud amb qu猫 s’aborden per a Benic脿ssim els projectes per part de la conselleria d’inclusi贸 social, gaireb茅 haur铆em de comen莽ar ja a realitzar els tr脿mits i la petici贸”.

L’alcaldessa ha anunciat que esta mateixa setmana sortir脿 una carta a la vicepresidenta exigint-li la licitaci贸 immediata, ja que consta que existeix el pressupost i els motius de per qu猫 no s’ha realitzat ja la contractaci贸 de l’obra i la seua engegada.

“Els ciutadans de Benic脿ssim mereixen saber perqu猫 se’ls menysprea i per qu猫, malgrat haver realitzat quants projectes i adequacions ens han exigit sobre este assumpte, encara segueix sense engegar-se l’obra”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.