fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“La mirada que tenia era la d’un psicòpata”, el testimoni d’una víctima dels apunyalaments de Castelló.

“La mirada que tenia era la d’un psicòpata”, el testimoni d’una víctima dels apunyalaments de Castelló.

Belle Yanka és una dona que viu a Castelló, té 37 anys, és presidenta de l’associació Big Castle Of Blues, cantant i compositora de Blues i durant la matinada del passat diumenge, es va convertir en víctima de l’home que apunyalava persones a Castelló. Aquest és el seu testimoni:

“Eren les 03:30 am i vènia de quedar amb una amiga, baixava per la plaça Borrull on estava assegut aquest personatge, i quan jo passava, va començar a baixar darrere meu. La veritat és que jo ja estava mirant-lo preocupada, perquè no em semblava normal.

Ell es va alçar i va començar a seguir-me, quan jo vaig creuar d’un costat a un altre del carrer, ell va creuar darrere meu. I després jo vaig tornar a creuar a l’altre costat del carrer i ell va tornar a creuar. I a la tercera, va ser quan em va agafar. Realment va ocórrer tot molt ràpid, em va agafar del braç i jo vaig intentar forcejar per a quedar lliure, em vaig girar cap a ell i li vaig veure la cara. En eixe moment va ser quan em va tallar, llavors ell em va soltar el braç i jo em vaig sortir corrent. Però ell es va quedar parat, mirant. La mirada que tenia era la d’un psicòpata.

Una vegada ocorregut açò, jo em vaig anar cap a casa corrent. Allí em vaig posar alguna cosa perquè no em sagnara la ferida, perquè em sagnava molt, i vaig agafar la targeta sanitària per a anar a urgències. Però en eixir de casa em vaig trobar un cotxe de policia i els vaig parar, els vaig explicar el que em va ocórrer i ells van cridar a quatre cotxes més, van començar a donar voltes per a cercar-lo, ja que els vaig explicar el que vestia, i van cridar a una ambulància perquè em portaren a urgències”.

Un home va atacar el passat divendres a dos dones en Castelló, una en Fadrell i l’altra al Parc Ribalta, el dissabte va ser atacada de matinada una tercera, que va patir ferides lleus.  El sospitós d’haver comés aquests delictes, va ser detingut durant el dia d’ahir per la policia. Açò va ser possible gràcies a la valentia de les víctimes, que van donar als agents informació detallada sobre el seu agressor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.