fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana convoca un nou curs d’agricultura ecol貌gica

L’Ajuntament de Borriana convoca un nou curs d’agricultura ecol貌gica

El curs, obert a totes les persones del municipi interessades, es desenvolupar脿 en 3 jornades te貌riques de 2 hores i 8 sessions pr脿ctiques en els horts d’oci municipals.

El regidor de Participaci贸 Ciutadana i Gent gran de l’Ajuntament de Borriana, Hilario Us贸, ha anunciat un nou curs d’agricultura Ecol貌gica obert a totes les persones del municipi interessades, que comen莽ar脿 aquest mes de febrer i les pr脿ctiques del curs es realitzaran als mesos de mar莽, maig i juny.

El curs d’iniciaci贸, dirigit a les persona interessades en l’horta familiar, pret茅n ensenyar a cultivar hortalisses i fruits de qualitat de l’horta des del primer dia. Est脿 organitzat en tres sessions te貌riques de dos hores que s’impartiran en el sala de plens de l’Ajuntament de 19h a 21h els dies 21, 23, i 25 de febrer.

Les sessions pr脿ctiques es realitzaran en els horts d’oci els dies 26 de febrer, 5, 12 i 26 de mar莽, 28 de maig, i el 4, 11 i 18 de juny, amb les persones usu脿ries dels horts d’oci municipals situats en Novenes de Calatrava.
Hilario Us贸 considera que el curs 茅s una manera de 鈥渄onar a con猫ixer l’agricultura i conscienciar sobre el bon 煤s del consum ecol貌gic i responsable a Borriana鈥 i, tamb茅, una manera de 鈥渟atisfer i potenciar els coneixements i les necessitats d’aquelles persones que dediquen part del seu temps, com a hobby o ter脿pia, a l’horta familiar o en una parcel路la en els horts d’oci de l’Ajuntament de Borriana鈥.

Una iniciativa a trav茅s de la qual es pret茅n descobrir i con猫ixer les plantes, la terra, les millors llavors i moltes coses m茅s, des del principi. Un ampli contingut de temes que van des de les plantes, els 茅ssers vius, les relacions i la seua adaptaci贸 al medi, fins als aspectes sanitaris en horticultura ecol貌gica, plagues i malalties.
Les persones interessades en aquesta formaci贸 poden inscriure’s telefonant o

Leave a Reply

Your email address will not be published.