fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora continua millorant els col路legis del municipi

L’Ajuntament de l’Alcora continua millorant els col路legis del municipi

Les 煤ltimes actuacions han consistit en la creaci贸 d’una nova zona infantil i l’ampliaci贸 de l’existent al Grangel Mascar贸s i la col路locaci贸 al Comte d’Aranda de tres murals cer脿mics realitzats pels alumnes.

L’Ajuntament de l’Alcora continua amb el seu objectiu de millorar els col路legis del municipi.

En este sentit, les 煤ltimes actuacions han consistit, d’una banda, en la creaci贸 d’una nova zona infantil al col路legi Grangel Mascar贸s. A m茅s, s’ha ampliat la ja existent amb nous jocs.

D’altra banda, s’estan col路locant al col路legi Comte d’Aranda tres murals cer脿mics realitzats pels alumnes d’este centre al Taller Cer脿mic del Museu de Cer脿mica de l’Alcora els 煤ltims cursos escolars: Revestiment de les columnes de l’entrada principal (curs 2013-2014); “El tren m脿gic de l’amistat” (2015-2016); i “Les nostres tradicions” (curs 2016-2017).

Estos murals, “mostra de la gran tasca did脿ctica que es realitza al Museu”, s’inauguraran el pr貌xim 29 de maig dins de la programaci贸 del cicle “L’Alcora Maig Cer脿mic 2017”.

“Es tracta d’obres realitzades pels mateixos alumnes amb molta dedicaci贸 i esfor莽, de les quals poden sentir-se realment orgullosos”, per a莽貌 “茅s molt important promoure des de l’Ajuntament la instal路laci贸 al seu col路legi, i que d’esta manera, puguen contemplar-les quasi di脿riament, a m茅s de mostrar-se al p煤blic en general i millorar la imatge del centre”, explica l’alcalde i regidor d’Educaci贸, V铆ctor Garcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.