fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora suspendr脿 el cobrament de les taxes per terrasses durant tot l’any

L’Ajuntament de l’Alcora suspendr脿 el cobrament de les taxes per terrasses durant tot l’any

Aix铆 mateix, en el trimestre vinent (abril, maig i juny) els llocs del mercat municipal estaran exempts del pagament de les taxes per ocupaci贸 de la via p煤blica.

Es tracta de mesures complement脿ries a les adoptades per resoluci贸 d’alcaldia amb relaci贸 a la devoluci贸 i suspensi贸 del cobrament a terrasses i parades del mercat a conseq眉猫ncia de l’estat d’alarma.

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat l’adopci贸 d’un primer conjunt de mesures destinades a reduir l’impacte negatiu que la crisi del Covid-19 est脿 generant en l’economia local.

Estes primeres mesures tribut脿ries es dirigixen de manera particular als establiments que tenen autoritzat l’aprofitament especial de domini p煤blic amb terrasses, aix铆 com les persones que ostenten autoritzaci贸 de lloc en el mercat municipal.

D’esta manera, l’Ajuntament, a trav茅s de resoluci贸 d’alcaldia, ha adoptat realitzar la devoluci贸 de les taxes per ocupaci贸 de via p煤blica sol路licitades per als dies de Setmana Santa. Aix铆 mateix, es dur脿 a terme la devoluci贸 de la part proporcional de les taxes satisfetes pel temps en qu猫 no puguen prestar-se els serveis a conseq眉猫ncia de l’estat d’alarma (tancament de terrasses, mercat municipal…) i se suspendr脿 l’emissi贸 de rebuts i cobraments domiciliats fins a la reobertura d’estos serveis.

Per a complementar estes mesures, Falomir ha avan莽at que l’Ajuntament suspendr脿 el pagament de les taxes a terrasses durant tot el que queda d’any “nom茅s hauran de sol路licitar la corresponent autoritzaci贸” i durant el pr貌xim trimestre (abril, maig i juny) els llocs del mercat municipal tamb茅 estaran exempts del pagament de les taxes per ocupaci贸 de la via p煤blica.

“脡s una iniciativa que estem treballant conjuntament el govern municipal i tots els grups pol铆tics del consistori”, ha manifestat l’alcalde, que tamb茅 ha recordat que “una altra iniciativa ja posada en marxa” 茅s l’agilitaci贸 del pagament de factures als prove茂dors de serveis, obres o subministraments realitzats per a l’Ajuntament, “la gran majoria de les factures corresponen a prove茂dors locals”, ha puntualitzat.

A m茅s, el primer edil alcor铆 ha ressaltat que l’Ajuntament prepara un conjunt d’actuacions destinades a impulsar la dinamitzaci贸 de l’Alcora, que es duran a terme quan s’alce l’estat d’alarma “amb l’objectiu de poder reactivar l’economia local com m茅s prompte millor amb mesures de despesa p煤blica eficients per a ajudar a sectors econ貌mics com el comer莽 i l’hostaleria, entre altres”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.