fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sanitat reagrupa els recursos assistencials i unifica l’atenci贸 prim脿ria sanit脿ria a Borriana

Sanitat reagrupa els recursos assistencials i unifica l’atenci贸 prim脿ria sanit脿ria a Borriana

El Punt d’Atenci贸 Continuada (PAC), que at茅n les urg猫ncies fora de l’horari de funcionament del centre de salut, segueix amb el mateix horari assistencial de 24 hores.

El Departament de Salut de la Plana ha notificat els canvis organitzatius en els centres de salut del municipi, amb la finalitat de garantir l’assist猫ncia sanit脿ria de la poblaci贸 d’acord amb les necessitats assistencials sorgides en esta pand猫mia de coronavirus.

La reorganitzaci贸 assistencial en la zona b脿sica de salut de Borriana es modifica amb la reagrupaci贸 dels recursos assistencials i la unificaci贸 de l’atenci贸 que ser脿 efectiva a partir de dem脿, 31 de mar莽.
Aix铆, l’atenci贸 prim脿ria sanit脿ria se centralitza en el centre de salut Borriana I i amb l’horari de treball de 8h a 20h, i estaran tancades les instal路lacions del centre de salut Borriana II i els consultoris auxiliars del Port i de les Alqueries, amb els conseg眉ents desviaments de trucades telef貌niques perqu猫 no es perda cap necessitat assistencial.

Aix铆 mateix, el Departament de Salut ha comunicat que queda suspesa tota l’activitat programada, tot i que es mantindr脿 tota l’activitat urgent i preferent.

A m茅s, ha informat que es continua treballant de forma preferent i priorit脿ria en l’atenci贸 telef貌nica, per tal d’assegurar una correcta assist猫ncia sanit脿ria amb la inclusi贸 en el seguiment telef貌nic de cada pacient dels diferents centres i consultoris que estan tancats. Igualment, es garantix l’assist猫ncia telef貌nica i a domicili de tots els centres de salut i consultoris auxiliars de la zona b脿sica de salut de Borriana.

Finalment, el Punt d’Atenci贸 Continuada (PAC), que at茅n les urg猫ncies fora de l’horari normal de funcionament, seguix amb el mateix horari assistencial del centre de salut Borriana I, per la qual cosa l’assist猫ncia sanit脿ria en la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.