fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat reagrupa els recursos assistencials i unifica l’atenció primària sanitària a Borriana

Sanitat reagrupa els recursos assistencials i unifica l’atenció primària sanitària a Borriana

El Punt d’Atenció Continuada (PAC), que atén les urgències fora de l’horari de funcionament del centre de salut, segueix amb el mateix horari assistencial de 24 hores.

El Departament de Salut de la Plana ha notificat els canvis organitzatius en els centres de salut del municipi, amb la finalitat de garantir l’assistència sanitària de la població d’acord amb les necessitats assistencials sorgides en esta pandèmia de coronavirus.

La reorganització assistencial en la zona bàsica de salut de Borriana es modifica amb la reagrupació dels recursos assistencials i la unificació de l’atenció que serà efectiva a partir de demà, 31 de març.
Així, l’atenció primària sanitària se centralitza en el centre de salut Borriana I i amb l’horari de treball de 8h a 20h, i estaran tancades les instal·lacions del centre de salut Borriana II i els consultoris auxiliars del Port i de les Alqueries, amb els consegüents desviaments de trucades telefòniques perquè no es perda cap necessitat assistencial.

Així mateix, el Departament de Salut ha comunicat que queda suspesa tota l’activitat programada, tot i que es mantindrà tota l’activitat urgent i preferent.

A més, ha informat que es continua treballant de forma preferent i prioritària en l’atenció telefònica, per tal d’assegurar una correcta assistència sanitària amb la inclusió en el seguiment telefònic de cada pacient dels diferents centres i consultoris que estan tancats. Igualment, es garantix l’assistència telefònica i a domicili de tots els centres de salut i consultoris auxiliars de la zona bàsica de salut de Borriana.

Finalment, el Punt d’Atenció Continuada (PAC), que atén les urgències fora de l’horari normal de funcionament, seguix amb el mateix horari assistencial del centre de salut Borriana I, per la qual cosa l’assistència sanitària en la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.