fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Serveis Socials d’Alzira redobla esforços per atendre les persones més vulnerables

Serveis Socials d’Alzira redobla esforços per atendre les persones més vulnerables

L’Ajuntament d’Alzira paralitzarà el pagament de lloguers socials municipals i les taxes dels centres de dia.

El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira continua sent essencial per a les persones més vulnerables en esta pandèmia que està sofrint el nostre territori. Per això, la regidoria que dirigix Marina Mir ha reforçat la seua atenció i serveis a aquelles persones que ho demanen.

Així, el servei d’atenció domiciliària atén més de 100 persones diàriament a la localitat. En l’actualitat hi ha 9 auxiliars de domicilis als quals prompte s’afegiran dos noves contractacions més. A més, el departament està en contacte diari amb les residències de persones majors, tant públiques com privades, per atendre qualsevol requeriment.

Amb la finalitat de reforçar l’atenció ciutadana, a partir de demà es posarà a disposició de la ciutadania quatre telèfons més d’atenció directa amb els Serveis Socials. “La sensibilitat d’este ajuntament i del Departament de Serveis Socials és essencial per a poder redoblar els esforços i treball per a ajudar a totes les persones que ho necessiten”, ha assenyalat Marina Mir.

D’altra banda, durant l’última setmana s’han atorgat 59 ajudes individuals d’urgència. I des del programa Menjar a Casa s’atén un total de 55 famílies, 20 més de les que hi havia abans de l’emergència sanitària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.