fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda renova per al curs 2020/2021 el servei de bus gratu茂t per a m茅s de 200 estudiants

L’Ajuntament d’Onda renova per al curs 2020/2021 el servei de bus gratu茂t per a m茅s de 200 estudiants

El Carnet Municipal de l’Alumnat inclou una l铆nia regular a triar entre Vila-real/ Castell贸 o Castell贸/ UJI en dies lectius.

A partir de la setmana que ve els estudiants d’Onda ja poden sol路licitar el Carnet Municipal de l’Alumnat per al curs 2020/2021, el qual els permetr脿 fer 煤s del transport gratu茂t a la universitat i centres formatius de Castell贸 o Vila-real. Aix铆, l’Ajuntament d’Onda renova este servei mitjan莽ant el qual enguany ja s’han beneficiat m茅s de 200 joves d’Onda, entre 16 i 35 anys.

El Carnet Municipal de l’Alumnat inclou una l铆nia regular a triar entre Vila-real/Castell贸 o Castell贸/UJI en dies lectius, entre els mesos de setembre al 15 de juliol de 2021.

Els joves que vulguen sol路licitar este servei podran fer-lo a trav茅s de sol路licitud telem脿tica en la seu electr貌nica de l’Ajuntament (seu.onda.es) fins al 31 d’octubre d’enguany. Per a aix貌, hauran de tindre el certificat digital i si s贸n menors d’edat hauran de sol路licitar-ho acompanyats dels seus tutors legals. En usar-ho anir脿 acompanyat de la presentaci贸 del DNI de la persona titular d’este, i ser脿 personal i intransferible. Este abonament de transport es podr脿 recollir en el Local d’associacions (carrer La Safona, 22).

Tal com destaca el regidor de l’脌rea de Joventut, Innovaci贸 i Biblioteques, Vicent Bou, “s’ha millorat la seguretat en el transport i s’ha creat un servei c貌mode i eficient destinat als joves d’Onda, amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats formatives i facilitar que visquen a la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.