fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda s’organitza per a la gesti贸 dels fons EDUSI

L’Ajuntament d’Onda s’organitza per a la gesti贸 dels fons EDUSI

L’Ajuntament d’Onda ha engegat un organigrama de gesti贸 per a coordinar les actuacions i projectes emmarcats en l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrat (EDUSI), a trav茅s de la qual els fons FEDER europeus han concedit 5 milions d’euros a la ciutat.

L’alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, ha explicat que l’Ajuntament assumeix aix铆 la posici贸 “d’organisme intermedi lleuger, la qual cosa comporta l’assumpci贸 de la responsabilitat en la gesti贸 d’estos fons”. A莽貌 fa que siga fonamental establir una organitzaci贸 adequada, els procediments que han de regir l’execuci贸 de l’estrat猫gia, criteris de selecci贸 d’actuacions i els mecanismes de control necessaris. “D’esta forma, es fa un pas d’enorme import脿ncia en el proc茅s de gesti贸 i execuci贸 de l’estrat猫gia EDUSI a Onda per la qual, a trav茅s de la subvenci贸 rebuda pels FEDER es desenvolupar脿 la recuperaci贸 de la zona de la Campaneta o el Corredor Verd, entre altres actuacions”, ha destacat Huguet.

Els 貌rgans que conformen la unitat de gesti贸 estan formats per representants pol铆tics i funcionaris municipals. L’alcalde d’Onda ha valorat este sistema establit per a l’adequada canalitzaci贸 i execuci贸 dels fons EDUSI com “un pas important m茅s despr茅s dels realitzats des de la confirmaci贸 de la seua aprovaci贸, on s’han succe茂t les reunions i la nostra pres猫ncia recentment en jornades informatives realitzades a Madrid”.

Finalment l’alcalde ha afirmat que, amb esta organitzaci贸, el govern local pret茅n que la seua gesti贸 es convertisca “en un exemple per a l’administraci贸 central

Leave a Reply

Your email address will not be published.