fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament treballa per millorar el servei d鈥檃utobusos l’Alcora-Castell贸

L’Ajuntament treballa per millorar el servei  d鈥檃utobusos l’Alcora-Castell贸

A m茅s de millorar les freq眉猫ncies i horaris, l’objectiu 茅s aplicar ajudes, a trav茅s de bonificacions o descomptes, i millorar la senyalitzaci贸 de les parades i punts d’informaci贸.

L’equip de govern est脿 treballant per millorar el servei d’autobusos que realitzen el trajecte entre l’Alcora i Castell贸. Cal destacar que la finalitat 茅s donar resposta a una 鈥渄emanda hist貌rica鈥 dels ve茂ns i ve茂nes, doncs 鈥渟eguim amb els horaris de tota la vida, mai s’han modificat鈥.

A m茅s de canviar les freq眉猫ncies i horaris per tal de millorar-los i adaptar-los a les necessitats reals dels usuaris, l’objectiu 茅s tamb茅 introduir ajudes, mitjan莽ant bonificacions o descomptes, aix铆 com senyalitzar millor les parades i punts d’informaci贸 鈥渜ue ara no existeixen鈥.

L’alcalde de l’Alcora, V铆ctor Garcia, i el primer tinent d’alcalde, Samuel Falomir, han mantingut una reunui贸n de treball amb Vicente Cuevas, en representaci贸 de Hicid- empresa concession脿ria del servei- per tractar tots aquests temes.

Una trobada que han qualificat com 鈥渕olt positiva鈥. Tant Garcia com Falomir han destacat la 鈥渂ona predisposici贸鈥 de l’empresa a col路laborar en aquest objectiu de millorar el servei que s’ofereix a la ciutadania.

D’altra banda, han avan莽at que, una vegada que l’Ajuntament i l’empresa acorden les possibles opcions d’horaris, s’obrir脿 un proc茅s participatiu perqu猫 els ciutadans trien aquella proposta que consideren millor.

鈥淓ra necessari, despr茅s de tants anys, abordar aquest tema tan important, que tant demanden els alcorins i alcorines, i sobre el qual no s’havia fet encara res鈥, manifesten.

A m茅s de la reuni贸 amb Hicid, cal destacar que el primer tinent d’alcalde tamb茅 ha mantingut una reuni贸 amb el director general d’Obres P煤bliques, Transport, i Mobilitat, Carlos Domingo, per avan莽ar sobre aquesta q眉esti贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.