fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde rep als joves que avui comencen les seves beques professionals en l’Ajuntament d’Onda

L’alcalde rep als joves que avui comencen les seves  beques professionals en l’Ajuntament d’Onda

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la tinent d’alcalde de l’脿rea de Personal de l’Ajuntament, Mari Carmen Aguilella, han rebut aquest mat铆 en el Sal贸 de Plens als nous becaris, que ja han comen莽at a fer les seves pr脿ctiques professionals en el consistori.

Huguet ha indicat la import脿ncia d’aquestes beques per a l’Ajuntament i per als becaris, ja que 鈥渆ntenem que aquest tipus de formaci贸 茅s molt important que siga impartida des de les institucions p煤bliques鈥. L’objectiu 茅s 鈥渙ferir majors oportunitats als joves onders i que puguen posar en pr脿ctica els coneixements adquirits durant la seva formaci贸, proporcionant-los un grau m茅s d’experi猫ncia鈥, ha assenyalat Huguet.

Els becaris que han comen莽at avui, rebran una remuneraci贸 mensual i estaran fins al pr貌xim 31 de juliol formant-se en diferents 脿rees com a educaci贸, serveis socials, biblioteca o turisme. En el segon semestre de l’any s’incorporaran altres joves onders, titulats universitaris i de cicles formatius de Formaci贸 Professional.

Finalment, l’alcalde ha remarcat el gran esfor莽 que realitza l’Ajuntament d’Onda a posar en marxa aquestes beques, amb una partida pressupost脿ria de 230.000 euros. 鈥淪om la poblaci贸 de la prov铆ncia que m茅s aposta per la formaci贸 dels joves, amb un total de 40 beques per a postgraduats. Amb elles complementem l’oferta acad猫mica i facilitem en un futur la seva inserci贸 en el m贸n laboral鈥, ha concl貌s l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.