fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’autobús estival inclou Santa Quitèria en la seua ruta per Almassora

L’autobús estival inclou Santa Quitèria en la seua ruta per Almassora

Tindrà tres eixides diàries des de la Picaora entre setmana i dues els dissabtes.

L’Ajuntament d’Almassora ha incorporat la connexió fins a Santa Quitèria en el recorregut de l’autobús durant els mesos de juliol i agost. La plaça de la Picaora serà el punt d’eixida d’este servei que farà tres trajectes diaris fins a l’ermita de dilluns a divendres i dos els dissabtes. Per la seua banda, el recorregut a la platja inclou una desena d’eixides diàries, set els dissabtes i sis els diumenges.

Quant al nou recorregut fins a Santa Quitèria, les eixides des del casc urbà seran a les 9.30, les 13 i les 18 hores de dilluns a divendres, i el dissabte únicament al matí. En el cas dels trajectes a la platja, les eixides des del casc urbà seran a les 7.15, 8.15, 9.15, 11.00, 12.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.30 i 20.30 i, en tots els casos, 15 minuts després des de la costa. Els dissabtes l’horari es manté a excepció de les 7.15, 15.00 i 20.30. Diumenges i festius, la primera eixida serà a les 9.15, mentre que l’última es retarda a les 21.00 hores, segons ha avançat la regidora de Participació Ciutadana, Susanna Nicolau.

El trajecte a la platja inclou parades en Benafelí, Catalans, Om Blanc, passeig marítim pel Roser del Mar i la biblioteca, l’avinguda Mediterrània en l’encreuament amb Vora Riu i el Camí la Mar a l’altura dels carrers Bosc, Marjalet, les primeres viles i l’ermita de Sant Antoni. En zona urbana, la parada del carrer Sant Mateu i la plaça de la Picaora són els punts triats per a la recollida i baixada de viatgers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.