fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les multes per utilitzar inadequadament el carril bus-VAO de la V-21 de Val猫ncia comencen a aplicar-se

Les multes per utilitzar inadequadament el carril bus-VAO de la V-21 de Val猫ncia comencen a aplicar-se

La Direcci贸 General de Tr脿fic (DGT) establix que circular indegudament pel carril bus-VAO 茅s una infracci贸 greu, amb multes de fins a 200 euros per貌 sense p猫rdua de punts. El carril exclusiu per a vehicles d’alta ocupaci贸 est脿 senyalitzat des de Massalfassar fins a l’entrada a Val猫ncia en ambdues direccions.

Despr茅s del per铆ode d’adaptaci贸 per als conductors que circulen per la V-21 de Val猫ncia, en el qual es va deixar marge perqu猫 s’acostumbraren a la incorporaci贸 del carril bus-VAO, comencen a aplicar-se les multes als que no l’utilitzen correctament. La Direcci贸 General de Tr脿fic (DGT) considera una infracci贸 greu utilitzar indegudament aquest carril, el que podria resultar en multes de fins a 200 euros, sense p猫rdua de punts.

El carril bus-VAO, senyalitzat des de Massalfassar fins a l’entrada a Val猫ncia en ambdues direccions, 茅s un carril exclusiu per a vehicles d’alta ocupaci贸, com motocicletes, turismes amb m茅s d’un ocupant i transport p煤blic. A m茅s, no es permet el seu 煤s per avan莽ar. El carril compta amb c脿meres d’identificaci贸 de vehicles per a detectar als infractors i aplicar-los la corresponent sanci贸. En l’Estrat猫gia de Mobilitat es contempla la incorporaci贸 d’aquests carrils per a Vehicles d’Alta Ocupaci贸 en altres carreteres de la Comunitat Valenciana.

La DGT ha destacat la import脿ncia d’utilitzar correctament el carril bus-VAO de la V-21 per a millorar la mobilitat i reduir el tr脿fic en aquesta via. 脡s fonamental recordar que aquest carril est脿 reservat per a vehicles d’alta ocupaci贸 i respectar les senyals de tr脿fic, evitant aix铆 possibles multes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.