fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’IES Violant de Casalduch “s’apunta al bon rotllo”

L’IES Violant de Casalduch “s’apunta al bon rotllo”

La Fundació Isonomia de l’UJI, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim, realitza el taller dirigit a l’alumnat de l’institut.

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim, ha programat el taller “Apunta’t al bon rotllo”, en l’IES Violant de Casalduch.

“Apunta’t al bon rotllo” té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexual i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys on es visibilitzen conductes sexistes i actituds possessives o violentes.

Els tallers dirigits a l’alumnat han començat a impartir-se hui i continuaran el dijous. Així mateix, el programa també disposa de materials dirigits a la resta d’agents que componen la comunitat educativa: professorat i famílies. Des d’un marc coeducatiu, s’aporten claus perquè, tant el professorat com les famílies, puguen contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes, i disminuir la probabilitat de patir violència física, psíquica o sexual i impedir l’aparició d’aquestes.

Aquesta activitat està impulsada per l’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Igualtat, en el marc de les seues accions per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes i previndre les violències masclistes en el municipi, a través del conveni que manté amb la Fundació Isonomia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.