fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco proposa a empreses del Serrallo impulsar mesures per aconseguir un Castell贸 encara m茅s sostenible

Marco proposa a empreses del Serrallo impulsar mesures per aconseguir un Castell贸 encara m茅s sostenible

BP i UBE es comprometen a treballar amb l’Ajuntament per a millorar la qualitat de vida dels castellonencs.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha proposat als responsables de dues de les empreses m茅s importants del Serrallo, impulsar mesures que contribu茂squen a millorar encara m茅s la qualitat de vida dels ve茂ns i ve茂nes de la ciutat, amb la finalitat de fer-la m茅s sostenible encara. Aix铆 s’ha pronunciat despr茅s de reunir-se amb els m脿xims responsables de BP i UBE, Jos茅 Luis Garc铆a Galera i Bruno de Bi猫vre, respectivament, en el transcurs d’una visita protocol路l脿ria a les instal路lacions.

L’alcaldessa va repassar els importants avan莽os que suposar脿 per a la ciutat el nou Pla General que, entre altres prioritats, cerca fer de Castell贸 una ciutat m茅s sostenible, on els seus habitants, cada dia, tinguen millor qualitat de vida en tots els aspectes. Per a a莽貌, considera fonamental la col路laboraci贸 de grans empreses, sensibilitzades amb la sostenibilitat i l’activitat precisa de la qual d’importants pol铆tiques mediambientals.

La proposta va ser rebuda de bon grat pels responsables d’ambdues signatures, que es van comprometre a augmentar la col路laboraci贸. De fet, BP ja treballa des de fa anys amb l’Ajuntament de Castell贸 i amb la Universitat Jaume I en la Fundaci贸 F2E, que el seu principal objectiu 茅s impulsar mesures centrades en l’efici猫ncia energ猫tica. La mateixa Marco va proposar ampliar la comesa d’eixa fundaci贸 per a obrir-la a m茅s col路laboradors i treballar tamb茅 en el camp de la sostenibilitat, per a reduir la contaminaci贸 i fer de Castell贸 una ciutat encara m茅s saludable per a viure.

L’alcaldessa va recordar tamb茅 els importants esfor莽os que s’estan fent des de l’Ajuntament, impulsant l’煤s del transport p煤blic (Castell贸 va aconseguir en 2017 el record hist貌ric d’usuaris de transport p煤blic, tant autobusos com TRAM), augmentant la xarxa de Bicicas, amb un millor servei i ampliant la xarxa de carrils bici, amb l’objectiu d’animar als ciutadans a utilitzar vehicles alternatius a l’autom貌bil privat i reduir aix铆 encara m茅s els nivells d’emissi贸 de CO2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.